جعفري: پاسخ ايران دشمن را پشیمان و شگفت‌زده مي‌كند

وي با اشاره به اقدامات پدافند غيرعامل و گسترده بودن در سراسر كشور، مجموعه‌هاي مورد اعلام دشمنان را محل‌هايي شناخته‌شده دانست و گفت: آنها بدانند كه هر اقدامي عليه اين مراكز، آغاز به جنگ تلقي شده و پاسخ ما آنها را پشيمان مي‌كند.
کد خبر: ۱۳۳۰۲
|
۱۴ تير ۱۳۸۷ - ۱۴:۵۱ 04 July 2008
|
14312 بازدید

فرمانده كل سپاه گفت: نحوه پاسخ كوبنده و برنامه‌ريزي شده ايران به حماقت دشمنان، آنها را شگفت زده و براي هميشه پشيمان مي‌كند.

به گزارش فارس، سردار سرلشكر محمدعلي جعفري، فرمانده كل سپاه در حاشيه يادواره حاج احمد متوسليان كه پنجشنبه شب در تالار وزارت كشور برگزار شد، با اشاره به انتشار اخباري مبني بر حمله به ايران گفت: درست است كه آنها از نظر نظامي توان حمله به ايران را دارند، اما موضوع مهم اين است كه آيا از اين حمله خود نتيجه هم خواهند گرفت يا نه.

وي با اشاره به اقدامات پدافند غيرعامل و گسترده بودن در سراسر كشور، مجموعه‌هاي مورد اعلام دشمنان را محل‌هايي شناخته‌شده دانست و گفت: آنها بدانند كه هر اقدامي عليه اين مراكز، آغاز به جنگ تلقي شده و پاسخ ما آنها را پشيمان مي‌كند.

جعفري با رد هرگونه تحركات مرزي دشمنان براي چيدمان حمله به ايران گفت: البته آنها مي دانند كه هر حمله زميني به كشورمان، عملا غير ممكن است و جنگ 33 روزه نيز نشان داد كه نيرويي چون حزب‌الله، مي‌تواند آنها را زمينگير كند، پس مي‌دانند كه ايران چه قدرت رزمي زميني دارد و براي همين، ما جرأت آنها براي حمله زميني را بسيار كم مي‌دانيم.

فرمانده كل سپاه اضافه كرد: البته ممكن است كه آنها به فكر حمله موشكي يا هوايي باشند كه نحوه پاسخ كوبنده ايران مشخص و برنامه‌ريزي شده است.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت