انتقام‌جویی مادر از پسر با اره آهن‌بری

مادر سنگدل که با همکاری عروسش با استفاده از اره آهن‌بر، پسرش را مثله کرده بود، مجرم شناخته شد.
کد خبر: ۱۳۲۲۷۲۸
|
۲۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۲:۰۰ 15 August 2025
|
720 بازدید

به گزارش تابناک؛ 2 هفته پیش پلیس فریولی ونتسیا جولیا در شمال شرقی ایتالیا درجریان یک اعتراف وحشتناک قرار گرفت. زن جوانی در تماس به پلیس گفت که من و مادرشوهرم، همسرم را کشته و مثله کرده‌ایم.

پلیس در تحقیقات اولیه دریافت که لورنا ۶۱ ساله با همکاری مایلین ۳۰ ساله، پسر ۳۵ ساله‌اش به نام الساندرو را مثله کرده‌اند.

به گفته پلیس، مایلین که پرستار است و به تازگی صاحب فرزند شده است، از ماه‌ها پیش از رفتارهای خشن و ضرب و شتم همسرش شکایت داشت.

الساندرو ( شوهر) بارها همسرش را به مرگ تهدید کرده بود، به همین دلیل عروس به مادر همسرش گفته بود که بهتراست او را از بین ببریم. مادر هم که از خشونت‌های پسرش بی‌بهره نبود، پذیرفت و این جنایت را برنامه‌ریزی کردند.

مایلین همسرش را با آبمیوه مسموم کرد و بعد از اینکه همسرش بیهوش شد، او را به زیر زمین خانه بردند و روی تخت گذاشتند و بدنش را مثل کردند.

آنها قصد داشتند بعد از این کار جسد تکه تکه شده را سر به نیست کنند، اما وقتی بعد از مدتی دیدند که نمی‌توانند، حسد را به جای دیگری منتقل کنند، نظرشان تغییر کرد و تصمیم گرفتند که پلیس را در جریان قرار دهند.

بر اساس این گزارش، لورنا به قتل متهم شده است و مایلین به اتهام تحریک به قتل تحت بازجویی قرار دارد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # پل ترامپ
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار