وزیر ارتباطات فردا به مجلس می‌رود

سخنگوی هیات رئیسه مجلس از حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه علنی فردا (سه‌شنبه) مجلس برای ارائه گزارشی درباره ارتقای امنیت شبکه در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خبر داد.
کد خبر: ۱۳۱۸۵۱۰
| |
1618 بازدید
وزیر ارتباطات فردا به مجلس می‌رود

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، عباس گودرزی در توضیح موارد کاری جلسه علنی فردا (سه‌شنبه) مجلس گفت: این جلسه با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای ارائه گزارشی درباره ارتباطات و ارتقا امنیت شبکه در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و ارائه برنامه‌های آن وزارتخانه در جهت تکمیل شبکه ملی اطلاعات و حمایت از کسب و کارهای دیجیتال تشکیل می‌شود.

وی افرود: همچنین گزارش کمسیون عمران در مورد بررسی مشکلات فعالان ناوگان حمل و نقل بار جاده ای (رانندگان و دارندگان) در دستور کار مجلس قرار دارد.

گودرزی انتخابات نمایندگان عضو و ناظر در مجامع و شوراها و ادامه بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور و  نظام جامع باشگاه‌داری را از دیگر موارد کاری مجلس برشمرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت