بدرفتاری با مهاجرین افغان کمتر از یک درصد بوده

نتایج حاکی است که موارد واقعی بدرفتاری یا اخراج افراد دارای مدارک معتبر، بسیار ناچیز است. آمار‌ها نشان می‌دهد نسبت بدرفتاری به مهاجران بین یک در هزار تا دو هزار نفر و در سفید سنگ حدود یک در ۶۰۰ نفر است.
کد خبر: ۱۳۱۶۴۰۶
|
۲۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۰ 11 July 2025
|
7079 بازدید
|

در پی گزارش‌هایی درباره بدرفتاری و اخراج مهاجرین افغان دارای مدارک قانونی، خبرنگار تسنیم با بررسی میدانی از اردوگاه سفید سنگ و مرز دوغارون، به جمع‌آوری اطلاعات و مصاحبه با مهاجران و مقامات دو کشور پرداخت.

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم؛ نتایج حاکی است که موارد واقعی بدرفتاری یا اخراج افراد دارای مدارک معتبر، بسیار ناچیز است. آمارها نشان می‌دهد نسبت بدرفتاری به مهاجران بین یک در هزار تا دو هزار نفر و در سفید سنگ حدود یک در ۶۰۰ نفر است.

فقط یک نفر از مصاحبه‌شوندگان اعلام کرده دچار بدرفتاری یا اخراج شده است. این امر نشان می‌دهد که در این زمینه بزرگنمایی رسانه‌ای وجود دارد و چنین ادعاهایی به فضای همدلی ملت‌های ایران و افغانستان لطمه می‌زند.

مقامات ایرانی و افغانستانی نیز در بازدیدهای مشترک از مرز و اردوگاه، بر حفظ فضای مثبت و همکاری دو کشور تأکید و خواستار پرهیز از بزرگنمایی و اخبار نادرست شدند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۳۶
انتشار یافته: ۱۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
فقط اخراج
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
می خواهید بروید به وینتون باید خوشحال باشید نه ناراحت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
اخراج همه اطباع ازایران. به زودیی زود
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
غیر قانونی وارد کشور ما می شوند انتظار دارند کلی تحویلشون هم بگیرند، باید همانند مجرم با آنها برخورد کرد.
هموطن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
مردم افغانستان آنقدر بی انصاف نباشید خود طالبان اعلام کرده نمی تواند جوابگو ملت خودش باشد وفقط یک افغان 40ساله در ایران از دو زن 18 بچه بدنیا آورده
چه جوری ما 40 سال است از شما مهمانی می کنیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
بایدمیرفتین زودترازاین وقتها
صدف
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
رفتار مردم یک در هزار ممکنه بد باشه
اما رفتار کارکنان دولت اصلا یک در هزار نیست این همه از آشنایان و فامیل ما باهاشون بدرفتاری شده خواهر خودم با اینکه یه دختره و مدرک معتبر داره دو بار مامورین باهاش برخورد کردند در حدی که گریه میکرده و یه خانم ایرانی از دست مامورین نجاتش داده .
پاسخ ها
Amir eskandari
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
این نیز بگذرد
ایران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
کسی بدون اجازه پاتوخاک کشوری دیگه بدون مدارک مجاز بایدم انتظار بدرفتاری رو داشته باشه
ایران زیبا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
اشکال نداره نمک خوردن ونمکدون شکستن کارشونه
ناشناس
|
France
|
۱۳:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
افغانی ها تهدیدی هستند برای کل ایران و ایرانی و در این ۴۴سال دست به جاسوسی، مزدوری، تجاوز به بچه های ۴ساله و کشتن انها، تجاوز به زنان شوهر دار، قتل و عام مردم بی گناه ایران ، و هزاران جنایت دیگر انجام داده اند. حال یکی حرفی زده شده بهانه !!!!!!!! این همه جنایت این قوم افغانی را ندیدید یا نشنیدید !!!!!!!!!!!!!
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت