تاریخ مقابل ایران و مردم نجیبش سر فرود می‌آورد

این پیام به روشنی به همه بازیگران منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای منتقل شد که ایران کشوری نیست که بتوان با آن سبک‌سرانه یا از موضع تهدیدآمیز برخورد کرد. هرگونه تجاوز یا خطای محاسباتی، می‌تواند پیامدهایی سنگین، غیرقابل پیش‌بینی و بعضاً جبران‌ناپذیر به‌دنبال داشته باشد.
کد خبر: ۱۳۱۳۶۰۴
|
۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۷ 25 June 2025
|
1276 بازدید
|

تاریخ مقابل ایران و مردم نجیبش سر فرود می‌آورد

به گزارش سرویس فرهنگی تابناک،‌ وحدت مردم همیشه در صحنه عامل اصلى موفقیت و پیروزى بوده است؛ دوران انقلاب، دوران جنگ تحمیلى هشت ساله رژیم بعثى عراق، جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی حوادث و رخدادهاى دیگر، شاهدى بر این مدعاست.

جنگ بی‌شک تلخ و دردناک است، اما در دل این تلخی، جلوه ای باشکوه از اتحاد و همدلی ملت ایران شکل گرفته است که برای سال ها در حافظه تاریخی کشور باقی خواهد ماند. این روزها، روزهای تاریخ ساز ملت ایران هستند؛ روزهایی که نشان می دهد وقتی پای وطن در میان است، ملت ایران یک‌پارچه و شکست ناپذیر می‌شود.

در جریان تجاوز اسراییل و آمریکا و کشورهاى غربى علیه ایران باز مردم ایران حماسه آفریدند و حیرت و تحسین جهانیان را به خود جلب کردند.

ایران وایرانی ملتی است که دنبال صلح و آرامش است، اما در شرایطی که به هر صورت تمامیت ارضی ما، ارزش‌های دینی ما، غیرت ملی ما واقعاً خدشه‌دار شود، ایران سابقه دیرینه‌ای دارد در مقابل دشمنان محکم ایستاده است.

الان با هر سلیقه سیاسی، دینی و مذهبی لازم است در کنار هم باشیم با یک هدف مشترک و آن ایران عزیز است؛ همچنانکه مردم در این 12 روز نشان دادند .مردم نجیب ایران خیلی فرق می‌کنند با جوامع غربی که با کمترین ناامنی به جان هم می‌افتند و مغازه‌ها را غارت می‌کنند، اما در همین مدت جلوه‌های زیبایی از ایثار و از خودگذشتگی را در میان مردم دیدیم و تفاوت فرهنگی مردم ایران و سایر جا‌هایی که ادعای حقوق بشر و انسانیت دارند را نشان داد.

تعاملات اجتماعی که پیش از این آنچنان ایرانی‌ها را کنار هم دلگرم می‌کرد که در سخت‌ترین شرایط و در روزهای جنگ زن و مرد را کنار هم می‌نشاند. همین مردم پیش از این و در شرایط جنگ نشان دادند که همگرا و پشتیبان هم هستند و برای حفظ سرزمین خود جان و مال خود را هدیه می‌کنند. 

جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی بر ملت ایران دارای برکاتی بود برای دولت و جمهوری اسلامی ایران و پیامی داد به همه دنیا که مردم ایران در مخاطرات سیاسی و حوادث جنگی درکنار یکدیگر می مانند و منحد می شوند و از کیان سرزمینی خود در برابر دشمن سفاک می ایستند و متحد می شوند .دنیا این را نمی دانست. ویا نمی خواست که بفهمد. ولی الان فهمیدند.

مقام معظم رهبری فرمودند که تلخ خواهد شد و نیروهای مسلح این درس را به دشمن خبیث وارد خواهند کرد. ملت هم پشتیبان ماست و جمهوری اسلامی به اذن الله بر رژیم صهیونیستی فائق خواهد آمد.

مردمی که انقلاب را با امام(ره) به وجود آوردند، الان هم با رهبر عزیزتر از جانمان با ولی فقیه ادامه دهنده راه هستند و این گونه حوادث باعث تزلزل در بین مردم نخواهد شد.

حادثه نفرت‌برانگیز حمله غافل گیرانه رژیم صهیونیستی در روزهای گذشته نشانگر آن است که آمریکا و رژیم صهیونیستی از هر دری برای وارد کردن نابسامانی امنیتی درجمهوری اسلامی ایران و منطقه استفاده می‌کنند، آمریکا و رژیم صهیونیستی که سال‌ها با توافقاتی نظیر برجام  برای ملت ایران خط و نشان می کشیدند و دراسلو ژست مصالحه برای فلسطینی‌ها را می‌گرفتند یکباره  از لاک حقوق بشری خارج شدند و خلاف همه نظامات بین‌المللی تصمیمی کاملاً نژادپرستانه را در حمله به تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران گرفتند و سرداران عزیز و زحمت کش و وتوانمند را به شهادت رساندند ومردم غزه را قتل و عام وآواره کردند و هنوز هم این جنایات را انجام می دهند.

حمله اسرائیل، فضای ایران را برای نخستین‌بار پس از دهه‌ها به سمت وحدتی کم‌نظیر سوق داده است. بسیاری از نخبگان مستقل یا منتقد در کنار نیروهای مسلح و دولت ایستادند. اختلاف‌نظر در سیاست داخلی، نباید ما را از دفاع از تمامیت ارضی غافل کند. در شرایطی که آتش جنگ از مرزها عبور کرده و تهدید دشمن خارجی سراسر کشور را فرا گرفته است، همه اقوام، مذاهب و جریان های سیاسی کشور همچون حلقه های یک زنجیر به هم پیوسته اند. 

مردم ترک، کرد، بلوچ، عرب، لر، ترکمن و فارس، شیعه و سنی، مسلمان، مسیحی، یهودی و زرتشتی، همه و همه در کنار یکدیگر ایستاده اند تا پیام وحدت و پایداری و مقاومت و نجابت را به جهانیان مخابره کنند.

حمله‌ای که رژیم صهیونیستی با حمایت و همراهی آمریکا درهفته گذشته انجام داد، تا حد زیادی ناشی از تحلیل‌های نادرست و اطلاعات گمراه‌کننده‌ای بود که برخی افراد فریب خورده و گروه‌ها و رسانه‌های معاند مانند اینترنشنال یا گروهک منافقین به این رژیم منتقل کرده بودند، این مشاوره‌های غلط و ادعاهای نادرست درباره ایران، نقش قابل توجهی در تصمیم‌گیری‌های اشتباه رژیم صهیونیستی ایفا کرده‌اند.

در برخی افسانه‌ها آمده است که کودکی شب‌ها خواب می‌دید بزرگ شده و به هیولایی قدرتمند تبدیل شده است، اما هر بار که از خواب بیدار می‌شد، می‌دید هنوز همان کودک است و از این واقعیت ناراحت می‌شد. به نظر می‌رسد نتانیاهو نیز دچار توهمی مشابه شده است؛ گمان می‌کرد که در موقعیتی برتر قرار دارد، اما واقعیت‌های میدانی نشان دادند که این صرفاً یک رؤیاست، نه واقعیت. (۱)

پشتوانه عظیم ما در تنبیه اسرائیل و نتانیاهو خود مردم اسرائیل هستند و قطعا برای دوری از این ناامنی و زندگی در پناهگاه ها که آمادگی ندارند، مقابل نتانیاهو می ایستند.

جنگ بی‌شک تلخ و دردناک است، اما در دل این تلخی، جلوه ای باشکوه از اتحاد و همدلی ملت ایران شکل گرفته است که برای سال ها در حافظه تاریخی کشور باقی خواهد ماند. این روزها، روزهای تاریخ ساز ملت ایران هستند؛ روزهایی که نشان می دهد وقتی پای وطن در میان است، ملت ایران یک‌پارچه و شکست ناپذیر می شود.

ظاهراً معامله فضاحت‌بار قرن که آقای ترامپ نوید آن را می‌داد رخ کریه خود را نشان داد این تصمیم ناشیانه آغاز یک سلسله مناقشات در منطقه شد وحتی همپیمانان آمریکا نیز این اقدام را تقبیح کردند و ملت رشید فلسطین و ملت‌های منطقه اجازه نخواهند داد که صهیونیست‌های بی آبرو منطقه را مجدداً دچار هرج و مرج کنند.

امروز نیز در شرایط نبرد با بدترین قوم روی زمین، اکثریت مردم ایران حتی منتقدان، حامی نظام و کشور هستند و در برابر دشمن متحد شده‌اند. هر کس در حد توان خویش -حتی در حد دعا برای رزمندگان- تعدادی از مردم با خارج نشدن از شهرهای خود و ماندن برای نشان دادن اقتدار و شهادت‌طلبی ایرانیان و بسیاری افراد با انتشار متون و داستان‌های شورانگیز خود در شبکه‌های اجتماعی، در این جهاد مقدس مشارکت کرده‌اند و در واقع جنگ علیه اسرائیل غاصب و آمریکای تبهکار مبدل به «جنگ مستقیم مردم ایران علیه جانیان» شده است.

حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲روزه به‌عنوان یک نقطه عطف تاریخی در حافظه معاصر منطقه باقی خواهد ماند چراکه نشان داد بازی با «دم شیر ایران» شوخی‌ نیست که بدون پیامد بماند. این پیام به روشنی به همه بازیگران منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای منتقل شد که ایران کشوری نیست که بتوان با آن سبک‌سرانه یا از موضع تهدیدآمیز برخورد کرد. هرگونه تجاوز یا خطای محاسباتی، می‌تواند پیامدهایی سنگین، غیرقابل پیش‌بینی و بعضاً جبران‌ناپذیر به‌دنبال داشته باشد.

تردیدی در دفاع از آب، خاک و میهن، میان هیچ فرد، گروه یا جناحی اعم از اصولگرا و اصلاح‌طلب وجود ندارد، دفاع از آب و خاک و میهن، موضوعی فراتر از اختلافات سیاسی و جناحی است. اگر دقت کرده باشید، هرگاه کسی با دیگری مشکلی داشته، اما در برابر تهدیدی برای آب و خاک میهن، همه این اختلافات کنار گذاشته شده‌اند.

جنگ و دفاع از کشور امر طبیعی است که در چنین شرایطی، همبستگی، همدلی، انسجام و یکصدایی شکل می‌گیرد. تازه در این مواقع است که می‌فهمند کنار هم بودن چقدر ارزشمند است و دعواهای جناحی میان اصولگرا و اصلاح‌طلب در دوران بحران، که پروتکل‌های خاص خود را دارد، در مقابل ضرورت‌های ملی و دفاع میهنی پایدار نیست و همه در یک سنگر قرار می‌گیرند و متحد می‌شوند.

بمباران‌ها و خسارات ناشی از تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران، گرچه دردناک است، اما در ذات جنگ‌ها امری طبیعی است زیرا در میدان نبرد، حلوا تقسیم نمی‌کنند. آنچه اهمیت دارد، بازگشت نام، عظمت و شکوه ایران است؛ و این کشور باید و خواهد توانست بار دیگر در جایگاه شایسته‌اش، در اوج بایستد به‌ویژه پس از عبور از این چالش بزرگ، که تحقق آن را نه‌تنها امیدواریم، بلکه آن را حتمی می‌دانیم.

آرزو داریم فتح مبین در انتظار مردم ایران باشد و مردم در این جنگ که واقعاً تحمیلی بوده، مثل جنگ هشت ساله ملت ایران همچنان پایدار باشند و همانطور که در آن دوران کنار رزمندگان خود بودند الان هم به مدافعان وطن و کسانی که از مرز و بوم ما با ایثار جان دفاع می‌کنند، اعتماد کنند.

حالا درست زمانی است که مسوولان کشور باید از متانت و صبر ایرانی‌ها درامروز و سال‌های گذشته تقدیر کنند و امید آنها را پاسخ دهند و رو به ‌آنها بگویند: به مقاومت، صبوری و بزرگواری و نجابت شما تعظیم می‌کنیم.

منبع:

۱- شمس الواعظین ماشاالله،عصر ابران،کدخبر1071308، موره سوم تیرماه ۱۴۰۴

***

علی معروفی آرانی پژوهشگر یهودیت و صهیونیسم

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
کاش مسئولین فکر معیشت و ارامش،و آسایش این ملت نجیب باشند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
ان شاالله
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
مهم است که به وجود کشورمان افتخار کنیم ؛

ولی مهمتر از آن این است که :

“کاری کنیم” کشورمان به وجودمان افتخار کند …
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
هر دولت دیگری بود تا مرحله سرنگون کردن اسرائیل پیش می رفتیم و بابت این خلل ایجاد شده تاوان در آینده خواهیم داد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
دکتر اینترنت رو وصل کن خسته شدیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
پزشکیان ممنونیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
ایران جان همه ی ما است ولی اینستاگرام در ایران برای همه ی ما نیست برای از ما بهتران است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
ایران جان همه ماست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
به نام ایران
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
افغانی ها جمع کنید خیلی چیزا درست میشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
چو ایران نباشد تن من مباد
حمیدرضا علیمی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
مردم نجیب و شریف وطن تنها برندهٔ این جنگ هستند
آ. ع
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
چطور شده مردم انقدر عزیز شدن!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
خدا خیرت بده
کارگر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
پاینده ایران و ایرانیان
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
درود ب شرافتت هموطن عزیز
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
درود بر شرفت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
ما آمریکا را زیر پا می‌گذاریم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
گفتید جنگ را اسرائیل شروع کرد ، پایانش دست ماست!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
ایران دشمن را مجبور به پشیمانی و پذیرش شکست کرد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
تا آخر در این جنگ می‌مانم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
به ایران می‌رسم. به خانه. خستگی در می‌کنم. کلید خانه‌ام را به گردن‌ام می‌آویزم. کلید وطن را.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
جنگ که تمام شد، از دل آن ایرانی نوین با تمامی مظاهر اسلام و تشیع و آزاد متولد خواهد شد تا دنیا بشناسد بار دیگر جمهوری اسلامی ایران.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
از خون جوانان وطن لاله دمیده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۵
باید از سپاه الگو بگیریم و اقتصادمان را هم همینطور بسازیم که هیچ تحریمی روی آن اثرگذار نباشد. انشاالله
ما می توانیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
ملت کار خودشون رو کردند
حالا نوبت مسئولینه که یک زندگی خوب برای این ملت شریف مهیا کنند.
بسم الله
لاجوردی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
درود برتابناک درود برمردم نجیب ایران درود ب معروفی
سحرمحمدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
اگر ايران به جز ويران‌سرا نيست
من اين ويران‌سرا را دوست دارم
راحیل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
سیاست مداران میانی ما هم از این پس باید به جای رجز خوانی هوش‌مندی بیشتری به خرج دهند و از ویژگی‌های روانی ترامپ به سود خود استفاده کنند و به بیان روشن‌تر با صدای بلند فکر نکنند.
آتوسا شیشه گران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
قهرمان باش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
دولت پاکستان در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که «در کنار ملت ایران ایستاده‌ایم» و خواستار اتحاد کشورهای اسلامی علیه تجاوزگری اسرائیل شد.
قم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
وطن تنها میراثی است که هرگز نمی توان آن را خرج کرد، هدیه داد و یا فروخت.
زهرا غلمداری از دماوند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
سرخ و سفید و سبزه

یه عالمه می ارزه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
پس چرا اینترنت هنوز قطعه
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت