جزئیات دو انفجار در بخش گاز جنوب کشور

با آتش سوزی در یکی از واحد‌های چهارگانه فاز ۱۴ پارس جنوبی، به صورت موقت تولید ۱۲ میلیون مترمکعب گاز از سکوی فاز ۱۴ پارس جتوبی، متوقف شد تا این فاز به مدار بهره برداری بازگردد.
کد خبر: ۱۳۱۱۶۷۸
| |
31416 بازدید
جزئیات دو انفجار در بخش گاز جنوب کشور

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، دو انفجار در بخش گاز کشور رخ داده که بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد به دلیل برخورد ریزپرنده‌های متخاصم بوده است.

پالایشگاه فجر جم هدف یکی از این برخوردهاست که شرکت ملی گاز ایران در حال بررسی شدت این حادثه است. بخشی از گاز تولیدی پارس جنوبی در فاز‌های ۶ تا ۸ و گاز تولیدی میادین نار و کنگان به این پالایشگاه برای شیرین سازی ارسال می‌شود.

اما در پارس جنوبی، با آتش سوزی در یکی از واحد‌های چهارگانه فاز ۱۴ پارس جنوبی، به صورت موقت تولید ۱۲ میلیون مترمکعب گاز از سکوی فاز ۱۴ پارس جتوبی، متوقف شد تا این فاز به مدار بهره برداری بازگردد.

سرعت عمل در مهار آتش در پالایشگاه فاز ۱۴، موجب عدم تسری آتش به سایر بخش‌ها شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت