کدام خوراکی‌ها بیشترین و کمترین افزایش قیمت را داشتند؟

بررسی داده‌های مرکز آمار نشان می‌دهد، خوراکی‌های اساسی از قبیل برنج ایرانی(۶۹.۵ درصد)، گوشت گوسفند (۱۹.۹ درصد) و روغن مایع (۸۶.۸ درصد) افزایش قیمت را نسبت به مدت مشابه پارسال تجربه کرده‌اند. در این میان بیشترین افزایش قیمت را برخی میوه‌ها از قبیل موز، سیب، پرتقال و لیمو ترش داشته‌اند و پس از آن کره، برنج و روغن مایع بیشترین افزایش قیمت را داشته‌اند. همچنین تخم‌مرغ و مرغ کمترین افزایش قیمت را تجربه کرده‌اند.
کد خبر: ۱۳۱۱۰۶۱
|
۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۵ 11 June 2025
|
1509 بازدید
|
۱

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، مرکز آمار اخیرا متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب کشور را اعلام کرد. بررسی داده های منتشر شده حاکی از است که برخی کالاهای خوراکی نسبت به اردیبهشت سال قبل افزایش قیمت داشته است.

به طور مثال برنج ایرانی و خارجی به ترتیب ۶۹.۵، ۳۵.۳ درصد، گوشت گوسفند ۱۹.۹ درصد، گوشت گاو و گوساله ۹.۶ درصد، روغن مایع و روغن نباتی جامد به ترتیب ۸۶.۸ و ۲۵.۲ درصد، مرغ ماشینی ۱۱.۸ درصد، ‌ تخم مرغ ماشینی ۲.۷ درصد و کره  پاستوریزه (کره حیوانی) ۸۶.۸ درصد افزایش قیمت داشته است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۲
خب که چی
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# کاظم صدیقی # الهه حسین نژاد # اسناد اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حق غنی سازی
نظرسنجی
تهدید نظامی ترامپ و نتانیاهو را چقدر جدی گرفتید؟
الی گشت