گروگانگیری مرگبار در لنگرود

فرمانده انتظامی لنگرود گفت: گروگانگیری در لنگرود با مرگ گروگانگیر خاتمه یافت.
کد خبر: ۱۳۰۹۰۸۴
|
۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۰ 01 June 2025
|
2177 بازدید

گروگانگیری مرگبار در لنگرود

به گزارش تابناک به نقل از سایت جنایی، سرهنگ ارسلان صبح زاهدی در تشریح این خبر گفت: در ساعت 13 و 30 دقیقه روز گذشته در پی اعلام یک فقره آتش سوزی عمدی و گروگانگیری در شهرستان لنگرود ماموران انتظامی به همراه ماموران آتش نشانی به محل حادثه اعزام شدند.

وی با بیان اینکه با حضور ماموران در محل مشخص شد که مردی  55 ساله به علت اختلافات خانوادگی قبلی، همسرش را در خانه ویلایی حبس و مبادرت به حریق عمدی منزل کرده است، افزود: ماموران آتش نشانی قصد اطفا حریق را داشتند که فرد گروگانگیر با سلاح شکاری اقدام به تیراندازی به سمت ماموران آتش نشانی کرد که یکی از ماموران و دو نفر ازآتش نشانان مجروح شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان لنگرود تصریح کرد: برای پیشگیری از ادامه تیراندازی و صدمه به گروگان و سایر افراد حاضر در محل، ماموران پلیس با تیراندازی متقابل فرد گروگانگیر را زمینگیر و گروگان را آزاد کردند و آتش نیز توسط آتش نشانی مهار و از سرایت آن به سایر مناطق جلوگیری شد.

این مقام انتظامی اعلام کرد: مصدومان حادثه به بیمارستان منتقل شدند و فرد گروگانگیر در بیمارستان جان‌باخت اما حال سایر مصدومان رضایت بخش است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
عملکرد کدامیک از وزرای دولت که در آستانه استیضاح هستند، ضعیف تر است؟
الی گشت