پزشکیان:هنر این نیست که نخبه‌ها را به آمریکا بفرستیم

رئیس‌جمهور گفت: فرزندان و دانش آموزان سرمایه های ارزشمند کشور هستند و آینده ما با آموزش و پرورش درست این آینده سازان به دست معلمان ساخته می شود.
کد خبر: ۱۳۰۳۳۷۴
| |
3449 بازدید
|
۸

پزشکیان:هنر این نیست که نخبه‌ها را به آمریکا بفرستیم

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور امروز در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشوری طی سخنانی بیان کرد: معلمان کشور را می‌سازند و ماحصل کار معلمان است که در کشور شکوفا شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد. انسان‌ها سرمایه‌ی ما هستند و اتفاقاً بسیار از سایر امکانات گران‌قیمت‌ترند.

وی افزود: اگر می‌خواهیم فردای کشور آباد و درست شود؛ باید برای فرزندان‌مان فکر و برنامه‌ریزی کنیم؛ معلمان این کار را انجام می‌دهند. باید فرزندان‌مان بتوانند کار تیمی کرده، فکر و کار گروهی و فکری را انجام دهد. باید این باور را در ذهن فرزندان بنشانیم. باید همه را ببینیم و نه فقط کسانی که پول دارند؛ باید کسانی را ببینیم که پول ندارند و یا علمی ندارند اتفاقاً اینان‌اند که می‌توانند کاری کنند که دیگران از آن بر نیایند.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: من نه پشتوانه ثروت داشته‌ام و نه ارتباطات؛ با سختی و از همین مدارس پیشرفت کرده و باور داشتم هیچ مشکلی نیست که نتوان آن را حل کرد. انسان‌ها با کار تربیت می‌شوند و نه با تئوری؛ باید مهارت آموزش داده شود.

پزشکیان گفت: بعضی از افراد در ادارات فریز شده‌اند و صرفاً در یک قالب فرو رفته‌اند؛ باید خلاقیت شکل بگیرد تا مشکلات را بتوان حل کرد. صداقت، خلاقیت، جسارت و ریسک‌پذیری باید در مدرسه آموزش داده شود. اقامه نماز یعنی همگی در یک راستا نماز می‌خوانیم و اتفاقاً باید دسته‌جمعی مانند نماز حرکت کرد. دین ما بر کار اجتماعی تأکید دارد.

وی خاطرنشان کرد: اگر به دستورات دینی و قرآن عمل کنیم؛ تمام مشکلات حل می‌شود. نباید یک انسان بی‌تجربه را بر افراد باتجربه حاکم کرد؛ تقوا یعنی آن‌که برتر است مد نظر باشد و یعنی حرکت بدون خطا و اتفاقاً یعنی تصمیم درست.

رئیس‌جمهور اظهار داشت: ما گفته‌ایم که مدرسه‌سازی خواهیم کرد ولی این هدف نیست؛ هدف ما این است بستری ایجاد کنیم تا فرزندان به‌درستی تربیت شوند.

پزشکیان گفت: هنر این نیست که یک نخبه از کشور برود و در آمریکا خدمت کند؛ هنر این است که علم و هنر به استخدام حل مشکلات مردم‌مان در بیاید. می‌توانیم برای حل همه‌ی مشکلات راه‌حل پیدا کنیم و کافیست که دنبال راه‌حل باشیم.

وی گفت: نباید بپذیریم که از دیگران کم‌تر و ضعیف‌تریم؛ باید بکوشیم تا مسیر پیشرفت را طی کنیم و این وظیفه‌ی همه‌ی ماست. اگر گروهی کار کنیم و با یک هدف جلو برویم، کسی نمی‌تواند به ما برسد.

رئیس‌جمهور اظهار داشت: باید روش‌های آموزش در مدارس نوین شود و بررسی کنیم دیگران با استفاده از چه روش‌هایی پیشرفت کرده‌اند؛ این مهم، بر دوش همه‌ی ما و معلمان است. دانش‌آموزان ما قادرند توانمندی‌های خود، محبت، صفا و صمیمیت را عرضه کنند و نه جسم خود را. این مهم با آموزش شدنی است و نه با امر و نهی.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۴
ساعت خواب
kave
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۴
هنرتون اینه که فراریشون میدین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۴
هنر اینه نخبگان رو توی ایران نگهشون دارین نابودشون کنین!!!! از سر ناچاری برن توی اسنپ و رستوران کار کنن!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۴
آنها را شما نمی‌فرستید، از اوضاع موجود فرار می‌کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۴
ببین هنر مسئولان کشور چقدر ته کشیده که فقط به التماس شفاهی رسیدن آقا تورو خدا مملکت رو ترک نکنید و فرار نکنید!!!
این الان تهه تهه هنر و برنامه رئیس جمهور یک مملکت برای نگه داشتن نخبه ها و متخصصین مملکت بود!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۴
آقا چرا از كشور خارج مي شيد كه رييس جمهور ناراحت بشن ، لطفا بمانيد تا ايشون كمتر ناراحت بشن ... حالا مهم نيست كه سرنوشت شما چي ميشه ، اينكه شغل و درامد يا رفاهيات يا حداقل امنيت اقتصادي را هم داريد مهم نيست ...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۴
هنر نیست واقعیت هست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۴
معلم های دانشگاه که قرار نیست بازنشست شوند. چه تغییری میخواهی
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت