میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

۹۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای نوسازی مدارس

نماینده مردم علی آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: بازسازی و نوسازی مدارس در کشور به اعتباری بالغ بر ۹۰ هزار میلیارد تومان نیاز دارد.
کد خبر: ۱۲۹۶۱۲۲
| |
2573 بازدید
۹۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای نوسازی مدارس

به گزارش خبرنگار تابناک از گلستان، رحمت‌الله نوروزی شبامگاه سه شنبه در نشست صمیمی با خیران مدرسه‌ساز، صاحبان مشاغل و فعالان بخش خصوصی که با حضور استاندار برگزار شد، اظهار کرد: تجربه کشورهای توسعه‌یافته نشان داده که سرمایه‌گذاری در نظام آموزشی، اولین و مهم‌ترین گام در مسیر پیشرفت است.

وی افزود: بیش از ۷۰ درصد مدارس کشور فرسوده هستند و نیاز به بازسازی فوری دارند تا فضای آموزشی استاندارد برای دانش‌آموزان فراهم شود.

نوروزی با انتقاد از شرایط موجود در برخی مناطق گلستان ادامه داد: در حال حاضر برخی دانش‌آموزان این استان همچنان در کلاس‌های کانکسی تحصیل می‌کنند، درحالی‌که این وضعیت در شأن استان و مسئولان آن نیست.

وی تأکید کرد: در عصری که جهان در حوزه فناوری و هوش مصنوعی به سرعت در حال پیشرفت است، ما همچنان با مدارس کانکسی دست‌وپنجه نرم می‌کنیم.

نوروزی با اشاره به نبود نماینده‌ای از استان گلستان در هیئت دولت افزود: این کمبود، توسعه استان را با چالش مواجه کرده و برای جبران آن، مردم و فعالان اقتصادی باید در کنار مدیران استان، مسیر پیشرفت را هموار کنند.

گفتنی است در این نشست، برخی از فعالان بخش خصوصی برای ساخت مدارس و تأمین تجهیزات موردنیاز مدارس محروم اعلام آمادگی کردند.

 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت