مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
روش تشخیص روغن زیتون اصل
تعداد بازدید : 972
کد خبر:۱۲۹۴۶۰۰
کد خبر:۱۲۹۴۶۰۰
6869 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه چای کیسه‌ای

چای یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های جهان است که علاوه بر طعم مطبوع، خواص بسیاری نیز دارد. این نوشیدنی گرم سرشار از پلی‌فنول‌ها و آنتی‌اکسیدان‌هایی است که به سلامت بدن کمک می‌کنند. چای سبز و سفید طعمی لطیف و ملایم دارند و نباید با آب بیش از حد داغ دم شوند، در حالی که چای سیاه طعمی قوی‌تر دارد و می‌توان آن را مدت بیشتری دم کرد. دم کردن صحیح چای کیسه‌ای تأثیر زیادی بر طعم نهایی آن دارد. برای یادگیری روش صحیح دم کردن چای کیسه‌ای، ویدیوی آموزشی را در تابناک تماشا کنید.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟