مخالفت مصر با طرح جنجالی ترامپ برای فلسطینی‌ها

مصر مخالفت خود را با طرح جنجالی ترامپ برای آواره کردن فلسطینی ها اعلام کرد.
کد خبر: ۱۲۸۸۱۴۹
| |
2219 بازدید
مخالفت مصر با طرح جنجالی ترامپ برای فلسطینی‌ها

رادیو ارتش اسرائیل گزارش داد: دولت مصر به کاخ سفید اطلاع داده است که قصد ندارد در طرح پیشنهادی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا، مشارکت کند.

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ بر اساس این گزارش، قاهره موضع خود را به‌طور رسمی به واشنگتن اعلام کرده و تأکید کرده است که در این طرح دخالتی نخواهد داشت. هنوز جزئیات بیشتری درباره این پیشنهاد و دلایل رد آن از سوی مصر منتشر نشده است.

در همین ارتباط، وزارت امورخارجه مصر اعلام کرد: «بدر عبدالعاطی» وزیر امورخارجه این کشور با مشاور امنیت ملی آمریکا، فرستاده ویژه این کشور در امور خاورمیانه و هماهنگ‌کننده خاورمیانه و شمال آفریقا در شورای امنیت دیدار و درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کرد.

براساس گزارش این وزارتخانه مصر، عبدالعاطی در دیدار با مقامات آمریکایی، تلاش‌ها برای اجرای توافق آتش‌بس در سه مرحله، ورود کمک‌های بشردوستانه و بازسازی نوار غزه را مورد بررسی قرار داد.

وزارت خارجه مصر اعلام کرد: رئیس دستگاه دیپلماسی این کشور همچنین بر لزوم ایجاد افق سیاسی برای حل نهایی منازعه فلسطین و اسرائیل مطابق با قطعنامه‌های بین‌المللی به‌گونه‌ای که ضامن تأسیس یک کشور مستقل فلسطینی باشد؛ تأکید کرد.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به تازگی طرح کوچاندن اجباری فلسطینی‌ها به اردن و مصر را مطرح کرده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت