صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آیت الله هادوی تهرانی :حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن مهر بطلانی است بر تمام ادعا‌های ترامپ

به گزارش تابناک؛ آیت الله مهدی هادوی تهرانی از اساتید حوزه علمیه قم با صدور بیانیه ای از مردم برای حضور حماسی در راهپیمایی ۲۲‌بهمن دعوت کرد.
کد خبر: ۱۲۸۷۸۳۸
| |
2518 بازدید

متن این بیانیه بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَ لا تُصَعِّرْ خَدَّکَ لِلنَّاسِ وَ لا تَمْشِ فِی الْأَرْضِ مَرَحاً إِنَّ اللَّهَ لا یُحِبُّ کُلَّ مُخْتالٍ فَخُورٍ (لقمان:۱۸)

امسال در حالی به استقبال چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی می‌رویم که بعد از یک سال حملات خونبار به غزه، مقاومت ایمانی مردم توانست دشمن صهیونیستی را به زانو درآورد و علی رغم ده‌ها هزار کشته و زخمی پیروزی خون بر شمشیر را رقم بزند. 

از سوی دیگر در همین زمان در فاشیست‌ترین کشور دنیا که خود را به دروغ، دموکراتیک‌ترین کشور‌ها می‌خواند، مستبدترین حاکم دنیا به حکومت رسیده است و ادعای مالکیت سرزمین‌های مختلف حتی غزه خونین را دارد! 

غافل از آنکه دولت او دولت مستعجل است و فرصت او اندک است و ادعا‌های او موجب خجلت است.

بی شک حضور من و شما در راهپیمایی ۲۲ بهمن مهر بطلانی است بر تمام ادعا‌های واهی این خیال زده متکبر (مختال فخور) و سایر همپیمانان جاهل سفاک او.

 به امید پیروزی همیشگی خون بر شمشیر و حق بر باطل


مهدی هادوی تهرانی 
قم
۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۳

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات