فاطمه مهاجرانی اعلام کرد: «پایتخت جدید قطعا جنوب و منطقه مکران است که این موضوع در حال کار است.» اظهارات سخنگوی دولت در حالی مطرح شده که منطقه مکران از ظرفیت آب و امکانات زیرساختی برای میلیونها نفر که قطعاً به آن مهاجرت خواهند کرد، ندارد و ایجاد زیرساختهای عظیم مناسب پایتخت نیز در این منطقه صدها میلیارد دلار هزینه دارد؛ پولی که اگر موجود بود، وضع کشور این شکلی نبود. با این حال این منطقه برای توریسم بسیار جذاب است. صحبتهای مهاجرانی و تصاویر زیبا از مکران را میبینید.
یک منطقه بسیار دور از سایر نقاط کشور و نزدیکی به مرز نه از لحاظ عقلی و نه به لحاظ منطقی قابل قبول نیست. واقعاً چه کسی (یا کسانی) چنین طرح های غیر واقع بینانه ای را ارائه می کنند؟
به نظرم جواب ساده است: کسانی که اونجا زمین خریدند و حالا با این حرفها فقط میخوان قیمت ها و در نتیجه سود خودشون بالاتر بره. وگرنه همونطور که شما فرمودید انتخاب این منطقه منطقی نیست
کریمی
بزار افکار عمومی از مشکلات گرانی و ارز چند صباحی هم سرگرم این موضوع باشد. چه اشکال دارد
ناشناس
۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۳
یایتخت رو نزدیک مرکز ایران قرار دهید که تردد برای همه مردم چه ازنظر زمان و هزینه و همچنین دمای هوا مطلوب برای همه باشه . بهترین نقاط می تواند بین قم و تهران نزدیکیهای فرودگاه امام خمینی باشه که می تواند حتی یک شهر جدید احداث نمود و تمامی وزارت خانه ها و مراکز اقتصادی به اونجا انتقال داده بشه . اونوقت الودگی و شلوغی و سرو صدای تهران هم رخت بر می بنند
صدها میلیارد دلار!؟ٕٕ میفهمی چی میگی؟ با صدها میلیارد دلار میشه یه ایران دیگه کپی ایران ما تو جای دیگه دنیا ساخت. بعد انتقال پایتخت صدها میلیارد دلار هزینه داره؟ حالا کی گفته اگه دولت رفت به جای دیگه قراره میلیونها نفر جمع بشن اونجا دورش؟ دولت و دار و دسته شون برن مکران، قول میدیم هیچکس دنبالشون نره. ملت مگه دیوانه هستن تهران با آب و هوای به این خوبی رو ول کنن برن مکران؟ تمام بدبختی و آلودگی تهران به سبب حضور دولت در تهران هست. بگذارید دولت بساتش رو از اینجا ببره، تهران بهشت خواهد شد.
آقا جان اینجا ایرانه ها . در زمان احمدی نژاد فقط ۸۰۰ میلیارد دلار نفت خام فروختیم و اصلا معلوم نشد اون پول چی،شد . تازه پایتخت هم جابحا نکردیم .
ناشناس
۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۶
حالا یه عده سرمایه دار از حالال زمین ها رو مفت و مجانی می خرند و خداتومان می فروشند! پایتخت نمی خواهیم مثل آمریکا ایالتی کنید و اختیار را به استان ها بدید . استقلال کامل