بازرسان آژانس اتمی به دمشق رفتند
اولی هاینونن مدیر بازرسی جهانی آژانس ریاست هیئت بازرسان را برعهده دارد و دو کارشناس فناوری هسته ای اشنا با سوریه هم در آن عضویت دارند.
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۸۷ - ۱۲:۰۴ 23 June 2008
کد خبر: ۱۲۷۲۵
| ۰۳ تير ۱۳۸۷ - ۱۲:۰۴ 23 June 2008
| بازرسان ارشد سازمان ملل متحد برای بررسی ادعاهای امریکا مبنی براینکه سوریه پیش از حمله هوایی رژیم صهیونیستی در ماه سپتامبر درحال احداث یک راکتور زیرزمینی برای اهداف نظامی بوده است ، وارد دمشق شدند.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از رویتر: امریکا مدعی است که این راکتور در حمله اسرائیل منهدم شده است اما سوریه این اتهامات را رد می کند و می گوید محلی که در ماه سپتامبر ( شهریور ومهر) به آن حمله شد، یک ساختمان نظامی در حال احداث بود.
تحلیلگران هسته ای غرب ادعا می کنند، عکس های ماهواره ای گرفته شده از این محل از زمان بمباران ششم سپتامبر نشان می دهد که این محل احتمالا در تلاش برای از بین بردن مدارک باقی مانده با بولدوزر صاف شده است .
اولی هاینونن مدیر بازرسی جهانی آژانس ریاست هیئت بازرسان را برعهده دارد و دو کارشناس فناوری هسته ای اشنا با سوریه هم در آن عضویت دارند.
انتظار می رود این بازرسان پیش از بازگشت به وین در روز چهارشنبه از محل سایت بمباران شده هم دیدار کنند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.