ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

لژیونر ایرانی در چین دوم شد

لژیونر ایرانی در در رقابت‌های دوچرخه سواری چین دوم شد.
کد خبر: ۱۲۷۲۳۷۰
| |
2679 بازدید
لژیونر ایرانی در چین دوم شد

ملی‌پوش کشورمان که در تیم مک‌مستر چین موفق شد جایگاه ششم در کل تور و مقام دوم را بین ورزشکاران آسیایی مسابقات تور دوچرخه سواری بین المللی پکن کسب کند.

به گزارش «تابناک» به نقل از فدراسیون دوچرخه سواری، حسن سیف اللهی، ملی پوش کشورمان در مرحله اول تور بین المللی دوچرخه سواری جاده پکن مقام چهارم را بدست آورد.

این مسابقات در ۲ مرحله برگزار شد که نماینده کشورمان به عنوان لژیونر تیم چینی مک‌مستر حضور پیدا کرده است.

در مرحله بعدی این مسابقه نیز نماینده کشورمان در گروه پیشتاز ۶ نفره‌ای که از بقیه ورزشکاران جدا شده بود و ۲۰ ثانیه با گروه اصلی فاصله داشت. متاسفانه در مسافت پایانی این مسابقه نماینده کشورمان با نقص فنی مواجه شد و نتواست مقامی که باید را کسب کند.

نهایتا سهرابی به مقام شششم تور و جایگاه دوم بین تمام ورزشکاران آسیایی را از آن خود کرد.

۲۱ تیم همچون تیم‌های ملی تایلند، مغولستان، فیلیپین، چین‌تایپه، ماکائو، تایوان، ملی‌پوشان کشور میزبان و برترین تیم‌های آسیایی در این رویداد شرکت کردند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟