مخالفت دادستانی اسرائیل با تعویق حضور نتانیاهو در دادگاه

دادستانی رژیم اشغالگر با درخواست «بنیامین نتانیاهو» مبنی بر تعویق شهادتش در پرونده‌های جنایی مربوط به وی مخالفت کرد.
کد خبر: ۱۲۷۱۴۹۲
| |
3460 بازدید
مخالفت دادستانی اسرائیل با تعویق حضور نتانیاهو در دادگاه

دفتر دادستانی رژیم اشغالگر مخالفت خود را با درخواست بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای به تعویق انداختن شهادت وی در پرونده‌های جنایی علیه او به مدت ۱۰ هفته اعلام کرد.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، کانال عبری «کان» اشاره کرد که «دادستان موضع خود را با گالی بهاراو میاره»، مشاور حقوقی دولت هماهنگ کرده است».

دادستانی در پاسخ خود توضیح داد که «منافع عمومی مستلزم پیشبرد روندهای قضایی بدون تاخیر بیشتر است».

دادستانی ادامه داد: پس از بررسی عمیق این درخواست و با در نظر گرفتن تعویقات قبلی، دادستانی با هرگونه درخواست تعویق مجدد در پرونده کیفری مخالفت می‌کند.

وکلای مدافع نتانیاهو مجدداً خواستار به تعویق انداختن شهادت وی در محاکمه‌اش به مدت ۲ ماه و نیم شدند، این بار وکلای مدافع او در درخواستی که به دادگاه منطقه‌ای قدس اشغالی ارائه کردند، نوشتند که به دلیل یک سری حوادث استثنایی در جنگ آنها نتوانستند نتانیاهو را برای شهادت آماده کنند».

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت