میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بازداشت دو مسافر قطار با کوله‌باری از تریاک

فرمانده پلیس راه آهن کشور از دستگیری ۲ مسافر قطار که قصد قاچاق تریاک در کوله‌پشتی خود را داشتند، خبر داد.
کد خبر: ۱۲۵۶۴۳۳
| |
28663 بازدید
بازداشت دو مسافر قطار با کوله‌باری از تریاک

به گزارش «تابناک»، سردار حشمت اله ملکی در تشریح جزئیات این خبر گفت: مأموران پلیس راه‌آهن مستقر در ایستگاه راه‌آهن تهران حین کنترل مسافرین قطار شیراز- تهران به دو مسافر، مظنون شده و اقدام به بازرسی از آنان کردند.

وی ادامه داد: ماموران در بازرسی از کوله پشتی یکی از این مسافران  مقدار هشت کیلو و ۲۰۰ گرم تریاک با لفافه را که به صورت بسیار ماهرانه‌ای در قالب ۱۵ بسته جاساز شده بود، کشف و ضبط کردند.

فرمانده پلیس راه آهن با بیان اینکه هر دو مسافر دستگیر شدند، گفت: در این خصوص پرونده قضایی تشکیل و متهمان به همراه مواد مکشوفه تحویل پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ شدند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت