هزار کارمند جنرال موتورز اخراج می‌شوند

خودروساز آمریکایی جنرال موتوز بیش از هزار کارمند خود را اخراج خواهد کرد.
کد خبر: ۱۲۵۵۱۰۲
| |
2815 بازدید
|
۲

جنرال موتورز بیش از هزار کارمند خود در بخش‌های نرم‌افزار و واحدهای خدمات در سراسر جهان را اخراج خواهد کرد.

شبکه خبری سی‌ان‌بی‌سی اعلام کرده بود که این تعدیل نیرو حدود 600 فرصت شغلی در پردیس فناوری جنرال موتورز در نزدیکی دیترویت را شامل می‌شود.

جنرال موتورز با ادعای اینکه این تعدیل نیرو به دلیل کاهش هزینه‌ها نیست، اعلام کرده که نیمی از این اخراج‌ها در آمریکا صورت خواهد گرفت.

جنرال موتورز می‌گوید که پس از بررسی فعالیت‌ها به دنبال کناره‌گیری مایک ابوت، معاون مدیر اجرایی بخش نرم‌افزار و خدمات در ماه مارس این تصمیم گرفته شده است.

ابوت که یکی از مدیران سابق اپل بوده در سال 2023 برای مدیریت تلاش‌های توسعه نرم‌افزار جنرال موتورز در میانه افزایش سرمایه‌گذاری این خودروساز در خودروهای الکتریکی استخدام شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۵/۳۱
شما فکر سایپا و ایران خوردو باش. چیکاره جنرال موتورز داری؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۵/۳۱
سیاه پوستان اخراج میشن چون طبق قانون هریس و بایدن زوری با حقوق بالا استخدامشون کرده بودن
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت