هدف قرار دادن ۲ تن از اعضای حماس در جنین

ارتش رژیم صهیونیستی به همراه آژانس امنیتی داخلی این رژیم (شباک) از هدف قرار دادن ۲ تن از اعضای جنبش فلسطینی حماس در شهر جنین واقع در کرانه باختری خبر دادند.
کد خبر: ۱۲۵۴۳۴۸
|
۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۶:۵۰ 18 August 2024
|
2853 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از از ایسنا، پیشتر وزارت بهداشت فلسطین از شهادت ۲ نفر در نتیجه حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنین خبر داده بود.

به گزارش اسپوتنیک، ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد ۲ تن از «اعضای ارشد حماس» در جنین را که در طراحی حمله تیراندازی در دره اردن نقش داشتند، هدف قرار داده است.

به گفته ارتش صهیونیستی و شاباک یکی از این اعضا در ساخت مواد منفجره نقش داشته و دیگری مسئول زیرساخت‌های نظامی حماس در منطقه جنین بود.

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار