میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سید حسن نصرالله هشدار داد

سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان در سخنانی به مناسبت عاشورای حسینی گفت: از آنچه در سلطان نشین عمان رخ داد (شهادت جمعی از عزاداران حسینی در پی تیراندازی در مراسم عزاداری حسینی در مسقط) ابراز تاسف می کنیم و آن را تسلیت می گوییم.
کد خبر: ۱۲۴۸۴۲۶
| |
6482 بازدید
سید حسن نصرالله هشدار داد

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، سید حسن نصرالله خاطر نشان کرد از برکات طوفان الاقصی و همبستگی جبهه های پشتیبانی، این است که تاثیرات بسیار مثبتی به جا گذاشته و به کاهش اختلافات و درگیری مذهبی که سازمانهای اطلاعات  غربی از دهه گذشته برای آن نقشه کشیده اند، کمک کرده است.

وی خاطر نشان کرد خیلی‌ها، غزه را تنها گذاشتند و برخی هم به جای حمایت از  غزه، به احیای مسائل طایفه ای و مذهبی پناه برده و پرونده های قدیمی را باز کرده و به کینه توزی می پردازند.

سید حسن نصرالله گفت پس از پایان نبرد طوفان الاقصی که ان شاءالله با پیروزی مقاومت همراه خواهد بود، بار دیگر پرونده های مذهبی را با هدف مصادره یکی از نتایج مبارک نبرد طوفان الاقصی که همان وحدت مسلمانان در برابر خطر بزرگ یعنی اسرائیل است، باز خواهند کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات