میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ادعای ترکیه درباره هلاکت ۵ تروریست در عراق و سوریه

وزارت دفاع ترکیه ادعا کرد که ۵ تروریست در شمال عراق و سوریه از پای درآمدند.
کد خبر: ۱۲۴۶۸۳۰
| |
2116 بازدید
ادعای ترکیه درباره هلاکت ۵ تروریست در عراق و سوریه

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزارت دفاع ترکیه امروز یکشنبه با صدور بیانیه ای از انجام عملیات علیه تروریست های پ ک ک در عراق و سوریه خبر داد.

وزارت دفاع ترکیه ادامه داد: در مجموع ۵ تروریست در عملیات‌ ها و درگیری‌ ها از پای درآمدند.

براساس ادعای این بیانیه، ۲ نفر از تروریست‌ ها در حومه کوه قندیل در شمال عراق و ۳ تروریست دیگر نیز در مناطق عملیاتی سپر فرات و شاخه زیتون در شمال سوریه از پای درآمدند.

در بیانیه مذکور با تاکید بر ادامه مبارزات ضدتروریستی کشورش ادعا کرد: این مبارزه تا از پای درآمدن آخرین تروریست ادامه خواهد داشت.

ارتش ترکیه ۹ اکتبر ۲۰۱۹ با مشارکت نیروهای مسلح تحت حمایت خود در شمال سوریه، عملیاتی را با عنوان چشمه صلح در شرق رودخانه فرات آغاز کرد و طی آن توانست کنترل ۲ شهر تل ابیض و رأس العین را به دست بگیرد.

گفتنی است که ترکیه در سال‌های اخیر به بهانه مبارزه با تروریست های پ ک ک، بر خلاف منشور ملل متحد در لزوم عدم نقض تمامیت ارضی یک کشور مستقل، بدون کسب مجوز از دمشق و بغداد بارها به خاک عراق و سوریه تجاوز کرده است؛ اقدامی که اعتراض این دو کشور را نیز به همراه داشته است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت