بازداشت دو تن از عوامل شهادت مامور انتظامی ایذه

دادستان عمومی و انقلاب ایذه از بازداشت دو نفر از عوامل دخیل در تیراندازی منجر به شهادت ستوان یکم اصغر خلیلی مهر خبر داد.
کد خبر: ۱۲۴۲۷۷۹
|
۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۲ 15 June 2024
|
19880 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از دادگستری کل خوزستان، باقر آرامش امروز (۲۶ خردادماه) اظهار کرد: پنج‌شنبه ۲۴ خردادماه به دنبال دریافت گزارشی مبنی بر ایجاد مزاحمت در منطقه ستارخان ایذه، ماموران کلانتری ۱۲ به محل اعزام شدند که یکی از آنان مورد اصابت گلوله متهمان قرار گرفت و به شهادت رسید.

 وی گفت: به دنبال وقوع این حادثه بازپرس دادسرای ایذه در محل حاضر شد و تحقیقات مقدماتی آغاز و متهمان شناسایی شدند. دو نفر از عوامل دخیل بازداشت شدند و دو نفر متهم اصلی نیز تحت تعقیب قضایی هستند.

آرامش گفت: تحقیقات برای دستگیری این متهمان ادامه دارد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت