ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

این دارو تقلبی است؛ نخرید!

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، داروی دیسپورت ۵۰۰ تقلبی است.
کد خبر: ۱۲۳۸۰۵۱
| |
4043 بازدید
این دارو تقلبی است؛ نخرید!


به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، روابط عمومی سازمان غذا و دارو مبنی بر گزارشات مستند، داروی دیسپورت ۵۰۰ را تقلبی اعلام کرد.

همچنین عطف به نامه شماره ۱۰۴/۱۴۰۳ مورخ ۲۱ فروردین ۱۴۰۳، شرکت داریان سلامت منضم به مکاتبه شرکت IPSEN فرآورده Dysport ۵۰۰ به شماره سری ساخت P۰۸۰۶۵ با تاریخ انقضا ۱۲.۲۰۲۵ با بسته بندی مورد استفاده در کشور آمریکا منتسب به شرکت Ipsen، تقلبی است.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو از مردم خواست در صورت مشاهده فرآورده تقلبی مذکور در اسرع وقت موضوع را به معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور اطلاع دهند تا اقدامات لازم در این خصوص صورت بگیرد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟