رم، شبه فینال اروپا را به آتالانتا باخت و از سهمیه دور شد

اگر رم ، در نیمه نهایی لیگ اروپا موفق می‌شد بایر لورکوزن را شکست دهد در فینال به مصاف همین آتالانتا می‌رفت و در واقع این مصاف به نوعی جایگزین فینال برگزار نشده لیگ اروپا بود که هم‌بازی های آزمون آن را باختند.
کد خبر: ۱۲۳۷۰۱۴
|
۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۷:۱۲ 13 May 2024
|
3061 بازدید

رمی ها برای ششمین فصل پیاپی در چمپیونزلیگ غایب خواهند بود و حتی پنج سهمیه ای شدن سری آ هم به آنها کمک نکرد.

در آخرین بازی شب دوم از هفته سی‌و‌ششم سری A، شب گذشته (یکشنبه) از ساعت 22:15 به وقت تهران، آتالانتا تیم پنجم جدول رده‌بندی میزبان نزدیک‌ترین تعقیب کننده‌اش رم بود و موفق شد این تیم را با نتیجه 2 بر یک شکست دهد.

در این بازی که سردار آزمون در دقیقه 86 آن به جای برایان کریستانته در ترکیب رم قرار گرفت، شارل دکتلاره هر دو گل آتالانتا را در دقایق 18 و 20 به ثمر رساند. تنها گل رمی‌ها را هم لورنزو پلگرینی در دقیقه 66 از روی نقطه پنالتی زد.

به این ترتیب آتالانتا که یک بازی کمتر هم نسبت به رم انجام داده است، فاصله‌اش را با این تیم به سه امتیاز افزایش داد و جایگاه خود را در رده پنجم جدول تثبیت کرد تا در رقابت برای کسب آخرین سهمیه ایتالیا در فصل آینده لیگ قهرمانان اروپا شانس بیشتری نسبت به جالوروسی داشته باشد.

جالب اینکه اگر آاس رم ، در نیمه نهایی لیگ اروپا موفق می‌شد بایر لورکوزن را شکست دهد در فینال به مصاف همین آتالانتا می‌رفت و در واقع این مصاف به نوعی جایگزین فینال برگزار نشده لیگ اروپا بود که هم‌بازی های آزمون آن را باختند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# کاظم صدیقی # الهه حسین نژاد # اسناد اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حق غنی سازی
نظرسنجی
عملکرد کدامیک از وزرای دولت که در آستانه استیضاح هستند، ضعیف تر است؟
الی گشت