میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

۱۰۰ خودرو در ابگرفتگی معابر دزفول گرفتار شدند

رئیس آتش نشانی دزفول از امدادرسانی رسانی به بیش از ۱۰۰ خودرو گرفتار شده در آبگرفتگی های معابر و بیش از ۱۰۰ مورد تخلیه آب منازل مسکونی در پی بارندگی‌های های اخیر خبر داد.
کد خبر: ۱۲۳۵۲۶۱
| |
2511 بازدید
۱۰۰ خودرو در ابگرفتگی معابر دزفول گرفتار شدند

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، روح الله بهشتی فرد در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار کرد: در پی بارندگی‌های های اخیر که از شب گذشته آغاز شد و از قبل از ظهر امروز شدت گرفت، آتش نشانان بیش از ۱۰۰ مورد امداد رسانی به خودروهای گرفتار شده در معابر شهری و ۱۰۰ مورد تخلیه آب منازل مسکونی در سطح شهر اقدام کردند.

وی افزود: به رغم آمادگی شبانه روزی تیم‌های عملیاتی آتش نشانی، از روز قبل، هشدار آماده باش ۱۰۰ درصدی به کلیه نیروهای عملیاتی و ستادی ابلاغ شد و از صبح امروز، کار امداد رسانی به شهروندان توسط آتش نشانان پنج ایستگاه عملیاتی در دستور کار قرار گرفت.

بهشتی فرد بیان کرد: در پی بارندگی‌های اخیر، گزارش آبگرفتگی معابر و منازل مسکونی، خصوصاً ساختمان‌های در حال ساخت به سامانه ۱۲۵ این سازمان اطلاع رسانی شد و بلافاصله تیم‌های عملیاتی از پنج ایستگاه عملیاتی به محل‌های گزارش شده اعزام و به شهروندان امداد رسانی کردند.

وی از مهار د ۲ مورد آتش سوزی منزل مسکونی و چندین مورد فرونشست زمین و تخلیه آب ساختمان‌های نیمه کاره در سطح شهر توسط آتش نشانان اشاره کرد و افزود: به رغم کمبود امکانات کار امداد رسانی به شهروندان همچنان ادامه دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات