میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تسلیت حزب‌الله به هنیه درپی جنایت صهیونیست‌ها

حزب الله لبنان نیز به هنیه به خاطر شهادت فرزندان و نوه هایش تسلیت گفت و ابراز امیدواری کرد که ثمره این خونها پیروزی نیروهای مقاومت باشد.
کد خبر: ۱۲۳۱۲۶۶
| |
2393 بازدید
تسلیت حزب‌الله به هنیه درپی جنایت صهیونیست‌ها

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از العهد، در پی شهادت جانکاه شماری از فرزندان اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در حمله جنایتکارانه ارتش رژیم صهیونیستی به غزه، شماری از رهبران و سازمان‌ها و شخصیت‌های سیاسی شهادت فرزندان هنیه را به وی تبریک و تسلیت گفتند.

در این راستا حزب الله لبنان نیز به هنیه به خاطر شهادت فرزندان و نوه هایش تسلیت گفت.

نعیم قاسم معاون دبیرکل حزب الله لبنان در تماس تلفنی با اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس شهادت تعدادی از فرزندان و نوه های وی را تسلیت گفت.

شیخ نعیم قاسم همچنین این ضایعه را به خانواده هنیه، رهبران جنبش مقاومت، مردم غزه و ملت فلسطین تبریک و تسلیت گفته است.

معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان همچنین از خداوند متعال خواست که ثمره این جانفشانی‌ها پیروزی مردم غزه، نیروهای مقاومت و همه مردم فلسطین و امت اسلامی باشد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت