قتل خونین داماد جوان در کرمانشاه

مردی که به اتهام قتل پسرعمویش تحت تعقیب پلیس بود بازداشت شد.
کد خبر: ۱۲۳۰۵۷۶
| |
4090 بازدید
قتل خونین داماد جوان در کرمانشاه

 به گزارش تابناک، سرهنگ علی کرمی، رئیس پلیس آگاهی  استان کرمانشاه دراین‌باره گفت‌: پس از  قتل  مردی ۳۲ ساله در 9 فروردین امسال در کرمانشاه، تحقیقات پلیسی در این‌باره آغاز شد. در جریان تحقیقات، عموی مقتول و یکی از پسران وی بازداشت شدند.

در تحقیقات بعدی معلوم شد پسر دیگر خانواده که گریخته، قاتل است. سرانجام دو روز پیش این جوان به اداره پلیس رفت و تسلیم شد. متهم در تحقیقات اعتراف کرد مقتول پسرعموی وی و داماد خانواده بوده و به‌دنبال اختلافات خانوادگی میان آنها درگیری رخ داده که طی آن وی با اسلحه شکاری غیرمجاز چند تیر به سمت او شلیک کرد و باعث مرگ وی شده است. 

منبع: رکنا

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار