صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اعلام برنامه شورای ائتلاف برای دور دوم انتخابات مجلس

عضو شورای مرکزی ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: شورای ائتلاف برام دور دوم برنامه مدونی را طراحی کرده است و قطعا لیست خواهد داد.
کد خبر: ۱۲۲۸۳۱۲
| |
2890 بازدید
اعلام برنامه شورای ائتلاف برای دور دوم انتخابات مجلس

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، اسماعیل کوثری، عضو شورای مرکزی ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی، در توضیح برنامه این ائتلاف برای دور دوم انتخابات مجلس گفت: شورای ائتلاف برام دور دوم برنامه مدونی را طراحی کرده است و قطعا لیست خواهد داد.وی افزود: اما باید اندکی تأمل کرد تا انشالله در آینده نزدیک و ظرف چند روز آینده، تصمیم گیری‌ها انجام شود.

وی ادامه داد: با این حال، اگر وحدت و ائتلافی نیز صورت نگیرد، به دلیل آنکه تنها باید ٣٢ نفر مورد بررسی قرار گیرند، مردم برای شناسایی افراد مشکلی نخواهند داشت.

این عضو شورای مرکزی ائتلاف نیروهای انقلاب افزود: در دور دوم انتخابات، از آنجایی که تعداد کاندیداها محدود شده‌اند و در سراسر کشور، ۴۵ نفر برای مجلس نیاز است، ۹۰ نفر کاندید حضور دارند، و در تهران، تنها ۱۶ نفر برای کرسی‌های مجلس مورد نیاز است و برای آن‌ها، تنها باید ۳۲ نفر به رقابت بپردازند.کوثری خاطرنشان کرد: اگر مردم در مرحله اول، مثلاً باید ۲۰۰۰ نفر را بررسی می‌کردند تا ببینند به چه نتیجه‌ای می‌رسند، در این مرحله تنها باید ۳۲ نفر را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات