بحث درباره ادعای زمین خواری 1000 میلیاردی منتسب به بیت آیت الله صدیقی همچنان در حال اوج گرفتن است. پس از توضیح آیت الله صدیقی درباره اینکه شخصی با جعل امضاء این اموال را به نامشان زده، محمدعلی ابطحی در ویدیویی گفت: «آقای صدیقی گفته یک جاعلی بدون اطلاع ایشان زمین بغل مدرسه را بنام آقای صدیقی کرده. رابین هود دوران بوده جاعل. به خاطر همین مظلومیت هاست که ایشان مرتب گریه میکند مردم را چه فرض کرده اند.» صحبتهای کامل ابطحی را میبینید و میشنوید.
اگر این موضوع رسانه ای نمی شد، آیا آقایان از کنار این فساد راحت می گذشتند و اموال بیشتری به اسم ایشان وخانواه ایشان با این روش زده میشد؟؟!!!
از کجا میشه متوجه شد که اموال بیشتر و رانت های دیگر و …. تا به حال به اسمهایشان به همین روش منتقل نشده؟!!!!
ایشان که حتی بر نزدیکان خود و اموال خود کنترلی ندارند و از اخبار متوجه تین فساد شدند، شده اینهمه پست مدیریتی دارند و دارند این مکان ها رو مدیریت می کنند!؟؟؟
راستش باور توضیحات ایشان خیلی سخته!!!!
این اقا و آقای خاتمی اصلاح پذیر نیستند این همه مصیبت سر این مردم را شما اصلاح طلب ها و عافیت طلب ها آوردید . شما نه تنها تا آخر عمر بایستی بروید عزلت بلکه بایستی مادام العمر همانند منافقین از جامعه ایران طرد شوید . اولا آقای صدیقی بر فرض هم زمین ۱۰۰۰ میلیاردی را که گرفته باشند که نگرفتند برای کارهای عام المنفع و ساختن مدارس فیضیه بکار می برند نه مثل شماها که دنبال عیش و عشرت هستید . ان شاء الله قانون حجاب و عفاف بعد از عید نوروز اجرا شود و قوه قضاییه دست بچه حزب اللهی را باز بگذارد ان وقت ببینم کسی جرات می کند همانند این آقای سابقه دار و محکوم امنیتی بیاید تو فضای مجازی اراجیف ببافت . شما پرو و وقیح و گستاخ شدید . توبه گرگ مرگ است .