صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

ارزش‌های انقلابی از همه درجه ها بالاتر است

دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا در ادامه سفر به استان آذربایجان غربی، در همایش فرماندهان و مسئولین قرارگاه حمزه سیدالشهدا و سپاه شهداء استان آذربایجان غربی شرکت کرد.
کد خبر: ۱۲۲۵۲۴۶
| |
2600 بازدید
ارزش‌های انقلابی از همه درجه ها بالاتر است

به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا:در ابتدای این همایش، سردار پور جمشیدیان، فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا و همچنین سردار رجبی، فرمانده سپاه شهدا گزارش مبسوطی از اقدامات انجام شده در ۱ سال اخیر ارائه دادند.

 

دکتر محسن رضایی ضمن ابراز خوشحالی از دیدار با برادران سپاه در قرارگاه حمزه سیدالشهدا گفت: قرارگاه سپاه حمزه سیدالشهدا به عنوان نماینده حاکمیت و نظام در این منطقه ایفای نقش می‌کند.

 

وی با بیان اینکه ارزش‌های انقلابی از همه درجه‌ها بالاتر است، گفت: برادری‌ها را نباید به هیچ وجه کنار گذاشت و مبادا روابط بروکراسی و اداری این ارزش‌ها را کمرنگ کند.

 

فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس با یادآوری تاریخچه سپاه پاسداران بیان داشت: با نگاهی به سیر تکاملی این نهاد متوجه می‌شویم که پیشرفت و تعالی سپاه به واسطه همین ارزش‌ها و برادری‌ها و معنویات بوده است و این‌هاست که باعث ترقی و پیشرفت سپاه می‌شود. 

 

محسن رضایی با اشاره به ظرفیت بزرگ اهل تسنن مناطق کردنشین و محبت و ارادت ایشان نسبت به اهل بیت بیان داشت: برادران کرد اهل تسنن همواره مانعی برای ایجاد فتنه و آشوب در منطقه بوده‌اند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار