موریاسو: بازی برزگی با ایران داریم

سرمربی تیم ملی فوتبال ژاپن گفت: ما با اعتمادبه‌نفس آمده‌ایم و بازی بزرگی مقابل ایران پیش رو داریم.
کد خبر: ۱۲۱۹۳۸۴
| |
3408 بازدید
موریاسو: بازی برزگی با ایران داریم


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم ، هاجیمه موریاسو در نشست خبری پیش از دیدار تیم ملی فوتبال ژاپن مقابل ایران در مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا، اظهار داشت: دو روز است که دیدار با بحرین را پشت سر گذاشته‌ایم و تلاش کردیم تا جایی که می‌توانیم، آماده دیدار بعدی شویم. ما با اعتمادبه‌نفس آمده‌ایم و بازی بزرگی پیش رو داریم.

 

وی در مورد اینکه جونیا ایتو اردوی تیم ملی ژاپن را ترک کرد، گفت: بهتر بود او تا پایان حضور ژاپن در جام ملت‌های آسیا کنارمان باشد، اما باید به تصمیمی که گرفته شده است، احترام بگذاریم. ما تیمی داریم که هر کسی در حد توان خود به تیم ملی ژاپن کمک می‌کند و این مسئله (حاشیه‌ها و غیبت ایتو) تأثیری بر تیم نخواهد داشت.

سرمربی تیم ملی فوتبال ژاپن با اشاره به قدرت ایران خاطر نشان کرد: این مسابقه از لحاظ فیزیکی بسیار بسیار دشوار بوده و دو تیم، به‌خاطر برنامه بازی‌ها هم کار سختی دارند. باید بهترین بازی را ارائه کنیم و توانایی آن را داریم. ایران به تعداد روزهایی که ما استراحت داشتیم، استراحت کرده و شاید ما کمی زمان بیشتری برای داشتیم. با این حال یک بازی دیدنی بین دو تیم بزرگ آسیا خواهد بود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت