۱۱ هزار دناپلاس از فردا شماره گذاری و روانه بازار می‌شود

با مساعدت سازمان ملی استاندارد، مشکل شماره گذاری محصول دناپلاس برطرف شده و ۱۱ هزار دستگاه خودرو از فردا شماره گذاری و عرضه می‌شود.
کد خبر: ۱۲۱۶۲۰۱
|
۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۵ 16 January 2024
|
2670 بازدید

۱۱ هزار دناپلاس از فردا شماره گذاری و روانه بازار می‌شود

به گزارش «تابناک» به نقل از ایکوپرس- گروه صنعتی ایران خودرو ضمن قدردانی از حمایت‌ها و مساعدت سازمان ملی استاندارد عنوان کرده است، عرضه ۱۱ هزار دستگاه دناپلاس به بازار که دارای استانداردهای ۸۵ گانه است، در ایجاد تعادل قیمت در بازار خودرو موثر خواهد بود. 
بر این اساس با شماره‌گذاری و عرضه ۱۱ هزار دستگاه از محصول پرطرفدار دناپلاس، تعهدات معوق ایران‌خودرو به همین میزان کاهش خواهد یافت. 
گفتنی است، پروژه بهبود قفل درهای دناپلاس که در راستای افزایش رضایتمندی مشتریان به اجرا گذاشته شد، مورد تایید سازمان ملی استاندارد قرار گرفت و مجوز شماره‌گذاری محصول دریافت شد که بلافاصله و بی‌وقفه به مشتریان تحویل خواهد شد. 
 

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار