در نخستین بازی تیم فوتبال ایران در جام ملت های آسیا، ایران در دور اول از گروه C به مصاف فلسطین رفت و با نتیجه 4 بر یک شروع مقتدرانهای به نمایش گذاشت. کریم انصاری فرد در دقیقه 2، شجاع خلیل زاده در دقیقه 14، مهدی قایدی در دقیقه 38 و سردار آزمون در دقیقه 54 برای ایران گلزنی کردند. تامر صیام در دقیقه 6 وقت اضافه نیمه اول تک گل فلسطین را به نام خود ثبت کرد. خلاصه این بازی دیدنی را میبینید.
نکته جالب این بازی این بود که در کل 101 دقیقه بازی مجموعاً 4 شوت بطرف دروازه ایران آمد اولی گل شد ! دومی را بیرانوند در دو مرحله گرفت ! سومی آفساید اعلام شد و چهارمی را بیرانوند درازکش به بیرون فرستاد ! اما هر بار بیرانوند با داد و بی داد از بازیکنان میخواست که اجازه شوت زدن به حریف ندهند ! واقعاً بیرانوند میخواهد این چهارتا شوت نصفه نیمه هم بطرف دروازه اش نیاید ؟
اگر بخوام بازی رو بین ۱_خیلی بد ۲_ بد ۳_ متوسط ۴_خوب ۵_خیلی خوب ۶_عالی امتیاز بدم به نظر من میشه گفت گزینه ۴ انتخاب منه. حتی خیلی خوب هم نبودیم. یه وقتی هست در برابر یه تیم قوی این نتیجه رو میگیریم که میشه گفت خیلی خوب یا عالی هستیم ولی فلسطین یه کشور جنگ زده که نباید حرفی واسه گفتن میداشت ولی یه گل هم زد. در کل خوب بودیم همین.