میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

محسن سراوانی ارتباطی با دفتر رهبری نداشته است

فارس نوشت: فردی با نام محسن سراوانی ارتباطی با دفتر رهبرانقلاب نداشته و اساسا تا کنون پستی تحت عنوان «مشاور جوان» در دفتر رهبر انقلاب وجود نداشته است.
کد خبر: ۱۲۱۴۸۱۱
| |
7694 بازدید
محسن سراوانی ارتباطی با دفتر رهبری نداشته است

 

به گزارش تابناک، فارس نوشت بنا بر پیگیری های این خبرگزاری، فردی با نام محسن سراوانی ارتباطی با دفتر رهبرانقلاب نداشته و اساسا تا کنون پستی تحت عنوان «مشاور جوان» در دفتر رهبر انقلاب وجود نداشته است.

این خبرگزاری به نقل  از یک منبع آگاه نوشت:  اعدام فردی به نام محسن سراوانی به جرم جاسوسی است لیکن وی نه تنها هیچ سمت و ارتباطی با دفتر رهبر انقلاب نداشته بلکه در سال ۹۸ به اتهام سوءاستفاده از عنوان دفتر مقام معظم رهبری و جعل امضا تحت تعقیب قرار گرفته و بازداشت شده است.


این منبع افزود: بدیهی است عکس یک فرد با یکی از اعضای دفتر رهبر انقلاب که می‌تواند در برخی موقعیت ‌ها اتفاق بیفتد به هیچ عنوان دال بر ارتباط آن فرد با دفتر یا حتی ارتباط خاص با آن عضو دفتر نیست.

ایران اینترنشنال، بتازگی گزارشی در باره محسن سراوانی با تیتر:‌«جزییات پرونده «مشاور بیت خامنه‌‌ای» که به اتهام جاسوسی برای اسرائیل اعدام شد» منتشر کرده است. 

در این گزارش از سراوانی با عنوان «مشاور جوان بیت رهبری» هم نام برده شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات