گروگانگیری مسلحانه در کرمان ناکام ماند

سربازان گمنام امام زمان (عج) در شهرستان ریگان در اقدامی ضربتی گروگانگیران مسلح را شناسایی و بازداشت کردند.
کد خبر: ۱۲۱۳۱۲۱
| |
3042 بازدید
گروگانگیری مسلحانه در کرمان ناکام ماند

 

به گزارش تابناک از اطلاعات ، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان از پایان عملیات گروگانگیری در شهرستان ریگان خبر داد و گفت: طی عملیاتی مقتدرانه از سوی سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان، گروگانگیران مسلح در چنگال قانون گرفتار شدند.

مهدی بخشی اعلام کرد: پس از کسب گزارشی مبنی بر ۲ فقره آدم ربایی مسلحانه در شهرستان ریگان، بلافاصله با توجه به اهمیت این اقدام ضد امنیتی، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.

این مقام ارشد قضایی در استان کرمان اضافه کرد: در بررسی‌ها مشخص شد آدم ربایان قصد داشتند گروگان‌ها را از مناطق مرزی و همجوار ۲ استان خارج کنند که به منظور حفظ جان گروگان‌ها، تحقیقات گسترده‌ برای شناسایی محل نگهداری آنان و دستگیری عامل یا عاملان این اقدام آغاز شد.

دادستان کرمان ادامه داد: سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره اطلاعات با شناسایی محل اختفای گروگانگیران و با ورود به محدوده دشت سمسور، در یک عملیات غافلگیرانه و ضربتی طی درگیری مسلحانه‌ توانستند گروگان‌ها را به سلامت آزاد کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت