میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

واکنش امیرعبداللهیان به آغاز آتش‌بس در غزه

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: امیدوارم بعد از آزادی زنان و کودکان فلسطینی و تبادل با اسرای اسرائیلی منطقه وارد فاز جدیدی شود.
کد خبر: ۱۲۰۶۴۲۳
| |
3320 بازدید

واکنش امیرعبداللهیان به آغاز آتش‌بس در غزه

به گزارش «تابناک» به نقل از وزارت امور خارجه، حسین امیرعبداللهیان در اولین واکنش به آغاز آتش بس در غزه گفت: اولا خرسندیم که جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم و مقتدر غزه حداقل برای چند روزی متوقف شده است. تلاش های دو روز کذشته ما ناظر بر این بود که بتوانیم توقف این جنایات را استمرار ببخشیم، امیدواریم منطقه از این پس وارد یک صفحه جدید شود که به سمت امنیت و ثبات برود.

وزیر امور خارجه کشورمان درباره دیدارش با اسماعیل هنیه در قطر اظهار کرد: آقای هنیه از همان روزهای اول مصمم بود اسرای غیرنظامی آزاد شوند اما طرف اسرائیلی برای بهانه داشتن در جنگ افروزی مانع از این مساله بود.

وی گفت: رفتار حماس منطقی و انسانی است و امیدوارم بعد از آزادی زنان و کودکان فلسطینی و تبادل با اسرای اسرائیلی منطقه وارد فاز جدیدی شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات