کمپ ترک‌اعتیاد لنگرود پس از آتش‌سوزی

استاندار گیلان به همراه معاونان خود در محل حادثه آتش‌سوزی کمپ ترک اعتیاد لنگرود حضور یافت.
کد خبر: ۱۲۰۲۳۱۷
|
۱۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۴ 03 November 2023
|
4867 بازدید

 به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، بر اساس آخرین آمار که توسط معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان اعلام شده است این حادثه تاکنون ۳۲ فوتی و ۱۶ مصدودم داشته که ۴ نفر از مصدودمان در وضعیت اینتوبه و مابقی در شرایط بهتری هستند.

اسدالله عباسی، استاندار گیلان به همراه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری و مدیرکل بحران استان و فرماندار لنگرود و مدیرکل سیاسی و انتظامی استانداری و... در محل حادثه آتش‌سوزی کمپ ترک اعتیاد لنگرود حضور یافتند.

محمد جلائی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان در حاشیه بازدید از حادثه مذکور، اظهار کرد: این حادثه تاکنون ۳۲ فوتی و ۱۶ مصدوم داشته است که از این تعداد ۴ مصدوم در وضعیت اینتوبه و مابقی در شرایط بهتر هستند.

وی با اشاره به وقوع حادثه در ساعت ۵ بامداد امروز، ۱۲ آبان ماه، اضافه کرد: این کمپ در جاده کومله واقع شده است و محل ترک اعتیاد معتادان بود.

معاون سیاسی امنیتی استانداری گیلان با بیان اینکه حدود ۴۰ نفر در این کمپ نگهداری می شدند، گفت: علت حادثه در دست بررسی است.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت