صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

یک حادثه ریلی دیگر در هند با ۱۳ کشته

تعداد کشته شدگان یک تصادف قطار در هند به ۱۳ نفر و ۳۹ مجروح افزایش یافته است و بازرسان احتمال می‌دهند که خطای انسانی علت این سانحه در ایالت آندرا پرادش در جنوب شرقی هند بوده است.
کد خبر: ۱۲۰۱۵۵۲
| |
2308 بازدید
یک حادثه ریلی دیگر در هند با ۱۳ کشته

 

به گزارش تابناک، رویترز نوشت: این حادثه زمانی رخ داد که یک رام قطار مسافربری روز یکشنبه به دلیل قطع شدن کابل بالای سر متوقف شد و سرویس تندروی دیگری از عقب به آن برخورد کرد و دو واگن قطار اولی از ریل خارج شد. بیش از ۹۰ نفر در دو واگنی بودند که با قطار دوم برخورد کرد که این موضوع باعث شد تعداد کشته شدگان به ۱۳ نفر افزایش یافته و ۳۹ نفر هم زخمی شوند.

راه‌آهن هند، چهارمین شبکه بزرگ باران در جهان، با قطار جدید و ایستگاه‌های مدرن در خط لوله، دستخوش تحولی ۳۰ میلیارد دلاری است. با این حال در میانه تابستان بدترین حادثه ریلی هند در دو دهه گذشته روی داد که در آن ۲۹۲ نفر کشته شدند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات