ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اتلتیکو هم برد و از بارسلونا پیشی گرفت

کد خبر: ۱۲۰۱۴۷۱
| |
2674 بازدید

 اتلتیکومادرید با شکست آلاوس از بارسلونا سبقت گرفت.

به گزارش تابناک ورزشی؛ شاگردان دیه‌گو سیمئونه با کسب سه امتیاز یک بازی خانگی برابر آلاوس، جایگاه خود را در جدول رده‌بندی لالیگا ارتقا دادند. در آخرین بازی شب سوم از هفته یازدهم لالیگای اسپانیا یکشنبه شب تیم فوتبال اتلتیکومادرید میهمان خود آلاوس را با نتیجه 2 بر یک شکست داد.

رودریگو ریکلمه در دقیقه 26 و آلوارو موراتا در دقیقه 1+45 گل‌های این بازی را برای اتلتیکومادرید به ثمر رساندند. آلاوس در دقیقه ششم وقت‌های تلف شده نیمه دوم توسط اندر گوئوارا یکی از گل‌‌های خورده را جبران کرد، اما در نهایت این روخی بلانکو بود که هشتمین برد در دهمین بازی فصلش در لیگ دسته اول اسپانیا را رقم زد.

با این نتیجه اتلتیکومادرید که یک بازی معوقه نیز دارد، 25 امتیازی شد و با سبقت گرفتن از بارسلونای 24 امتیازی، جای این تیم را در رده سوم جدول لالیگا گرفت. تیم‌‌های رئال مادرید و جیرونا نیز هر دو با 28 امتیاز به ترتیب صدرنشین و دوم هستند.

پرونده هفته یازدهم لالیگا، امشب (دوشنبه) با نبرد ویارئال و گرانادا از ساعت 23:30 به وقت تهران بسته خواهد شد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار