نبض خبر
لحظه انهدام سربازان اسرائیلی توسط حزب الله لبنان
حزب الله لبنان امروز چندین سربازان اسرائیلی را به تلافی شهادت رزمندگانش، با موشک ضدزره هدف قرار داد. لحظات انهدام این سربازان صهیونیست و مجموعه تصاویر از تبادل آتش پراکنده پس از آن را در تابناک میبینید.
گزارش خطا
پسندها:
۰
اخبار مرتبط
غیر قابل انتشار: ۱۳
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۴۹
پاسخ ها
محمد
| ۱۰:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۰
ناشناس
| ۱۰:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۰
در ضمن،مگه اسرائیل خبر میده بعد غزه رو بمباران میکنه؟
پاسخ ها
علی کریمی
| ۱۰:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۰
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۰:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۰
قبلا برای کشته شدن یک صهیونیست قیصریه آتش می زدند الان دیگه حتی فرصت جواب دادن ندارند
پاسخ ها
رضا
| ۱۵:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۰
ان شاءالله فلسطین هر چه زودتر آزاد بشه و یک بخشی از خاک لبنان هم که این صهیونیست ها از سال 1982 اشغال کردن و همچنین بلندی های جولان سوریه هم آزاد بشه هر چه زودتر! تا خاور میانه و حتی جهان روی آرامش رو ببینه!
چون این صهیونیست ها خیلی تو مسائل دنیا مثل جنگ ها، توطئه ها، مشکلات اقتصادی، بیماری ها .... نقش کلیدی دارند و اون تندرو هاشون که معتقدند فقط باید قوم یهود رو دنیا باشه و بقیه باید از بین برن!!! قابل توجه آدم های بی اطلاع یا شاید مقرض و خودخواه و محافظه کار که این روزها داسوز صهیونیست ها شدن!
پاسخ ها
مهدی
| ۱۲:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۰



