نحوه تشخیص گوشت گوسفند از میش و بز

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی چند نکته برای تشخیص گوشت گوسفند نر از سایر گوشتهای ماده، بز و میش مطرح کرد.
علی اصغر ملکی راههای تشخیص انواع گوشت قرمز را تشریح کرد و گفت: یکی از این راهها تشخیص بر اساس قیمت است. قیمت دام ماده حدودا کیلویی ۱۵ هزار تومان ارزانتر از گوشت گوسفند نر است و گوشت میش نیز حدود ۵۰ هزار تومان تفاوت قیمت دارد.
وی ادامه داد: گوشت دام ماده چرب بوده و البته دیرپز است. گوشت میش زردرنگتر است و لیبل روی آن نیز زردرنگ است و دیر میپزد.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی اضافه کرد: گوشت بز دنبه ندارد و بز با وزن بالا گوشت دیر پزتری دارد.
وی تصریح کرد: بهتر است مردم گوشت مورد نیاز خود را از مغازههای معتبر و آشنا خریداری کنند، زیرا مغازههای معتبر به کیفیت گوشتی که عرضه میکنند توجه بیشتری دارند و علاقه ندارند مشتریهای خود را از دست بدهند.
ملکی در پایان گفت: گوشت شیشک (گوشت بره نر به سن ۶ ماه تا ۱ سال) یک شقه اش حدود ۹ تا ۱۰ کیلو میشود. همچنین گوشت گوسفند لیبل مشخص دارد.
گوسفند نر دارای عضو نری است که معمولا قصاب قسمتی از آنرا بر لاشه برای نمایش تشخیص باقی میگذارد. گوی های سر استخوانهای گوسفند نر یکساله معمولا به آبی روشن میزند. گوسفندان دارای دنبه هستند و بزها ندارندو این تنها راه شناخت بز از گوسفند است. گوشت میش بعلت سن بیشتر آن بسیار قرمزتر از گوسفند تازه سال است.
ماشاءالله بارک الله هنر سر کار گذاریتون خوبه!!!






