میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

نجات هفت کودک در منطقه سیستان و بلوچستان

هلدینگ «سیلانه سبز» به مناسبت روز پزشک با همکاری سازمان مردم نهاد «یکی هستیم» جان ۷ کودک را نجات داد.
کد خبر: ۱۱۸۹۳۳۴
| |
2839 بازدید

نجات هفت کودک در منطقه سیستان و بلوچستان

به گزارش روابط عمومی «هلدینگ سبز» این کار به نیابت از پزشکان مجموعه انجام شده و هزینه عمل جراحی ۷ کودک بیمار در منطقه جازموریان؛ مرز سیستان و بلوچستان به صورت کامل پرداخت شده است. این کودکان که در یکی از محروم‌ترین مناطق ایران زندگی می‌کنند با مشکلات زیادی روبرو هستند. سازمان مردم نهاد «یکی هستیم» سال‌هاست تلاش کرده تا با کمک‌های مردمی وضعیت مردم این منطقه به خصوص کودکان را بهبود ببخشد.

«سیلانه سبز » یک هلدینگ تولیدی و بازرگانی حوزه کالاهای آرایشی، بهداشتی و مراقبتی است که به دلیل نزدیکی حوزه کاری خود به پزشکی و سلامت، همکاری زیادی با جامعه پزشکی دارد. این هلدینگ در راستای مسوولیت اجتماعی خود تلاش کرده تا امسال نوع دیگری از بزرگداشت را در روز پزشک اجرایی کند.

درمان این هفت کودک نماد کوچکی از کاری است که پزشکان در تمام این سال‌ها انجام داده‌اند. به این امید که هیچ کودکی گرفتار رنج بیماری نباشد.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟