میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اهدای اعضای جوان گلستانی به ۳ بیمار جان بخشید

کارشناس پیوند عضو دانشگاه علوم‌پزشکی گلستان گفت: با اهدای کلیه و کبدی جوان ۳۲ ساله گرگانی که دچار مرگ مغزی شده بود، سه بیمار نیازمند عضو، زندگی دوباره ای یافتند.
کد خبر: ۱۱۶۵۸۵۴
| |
4024 بازدید

اهدای اعضای جوان گلستانی به ۳ بیمار جان بخشید

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، زهرا شرکت شامگاه دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: پسر ۳۲ ساله گرگانی با نام معین، نهمین اهدا کننده عضو گلستان در سال ۱۴۰۱ است که جان سه نفر را با اهدای کبد و کلیه نجات داد.

کارشناس پیوند عضو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گلستان افزود: پس از مرگ مغزی این بیماری، پیکر وی به تهران منتقل و کبد و کلیه به بیماران نیازمند عضو اهدا شد.

گفتنی است، معین، آخرین فرزند خانواده است که چند شب پیش در خواب دچار حمله ناگهانی قلبی و تشنج شد که علیرغم تلاش پزشکان برای نجات مرگ مغزی وی را در پی داشت.

پیکر وی روز دوشنبه در امامزاده عبداله گرگان تشییع و به خاک سپرده شد.

مدیر انجمن اهدای عضو گلستان هم در این خصوص گفت افزود: افراد برای دریافت کارت اهدای عضو می‌توانند به سامانه اهدا مراجعه کنند.

اربعین ولیخانی افزود: از جمعیت حدود یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفری گلستان تاکنون ۲۲ هزار نفر داوطلب اهدای عضو پس از مرگ شده اند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت