محورهای کندوان و کیاسر مه آلود است

رئیس مرکز مدیریت راه های مازندران با اشاره به بارش باران در نواحی مرکزی و شهرهای ساحلی، گفت: در ارتفاعات کندوان و کیاسر شاهد مه گرفتگی هستیم.
کد خبر: ۱۱۶۵۲۴۲
|
۰۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۰ 24 February 2023
|
1884 بازدید

به گزارش «تابناک»، سید محسن هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه وضعیت تردد در محورهای مواصلاتی استان از جمله هراز، کندوان و کیاسر و سوادکوه به صورت عادی و روان جریان دارد، افزود: از نظر جوی شاهد بارش باران در نواحی مرکزی و شهرهای ساحلی استان هستیم که جاده لعزنده است.

وی ادامه داد: همچنین در محورهای کندوان محدوده‌های ولی آباد سیاه بیشه و ارتفاعات عالی کلای کیاسر شاهد مه گرفتگی هستیم و لازم است کاربران جاده‌ای به مقررات توجه ویژه ای داشته باشند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت