ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

سید حسن نصرالله در سلامت کامل است

 یک منبع آگاه در حزب الله لبنان شایعات مطرح شده از سوی رسانه‌های صهیونیستی و عربی درخصوص وضعیت جسمانی سید حسن نصرالله دبیر کل این جنبش را تکذیب کرد.
کد خبر: ۱۱۵۷۵۱۱
| |
7850 بازدید
سید حسن نصرالله در سلامت کامل است

به گزارش «تابناک»، این منبع آگاه در حزب الله لبنان یکشنبه شب در مصاحبه با ایرنا در بیروت گفت که سید حسن نصرالله در سلامت کامل به سر برده و پس از ابتلا به ویروس آنفلوآنزا در حال سپری کردن روند درمانی خود می‌باشد.

این منبع تاکید کرد که به دلیل ابتلا به آنفلوآنزا و بروز برخی مشکلات در صدا، سخنرانی برای ایشان قدری مشکل شده بود که بنا بر این مساله تصمیم به لغو سخنرانی دبیر کل حزب الله در شامگاه جمعه گرفته شد.

بنا به اعلام این منبع آگاه، دبیر کل حزب الله لبنان روز سه‌شنبه در سومین سالگرد شهادت سپهبد قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و یارانش سخنرانی خواهد کرد.

این مراسم روز سه‌شنبه ساعت ۱۸ به وقت محلی (۱۹:۳۰ به وقت تهران) در مجمع سید الشهداء شهر بیروت برگزار خواهد شد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟