صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
در گفت‌وگو با مهر اعلام شد؛

سامانه بارشی وارد خوزستان می‌شود

مدیرکل هواشناسی خوزستان از ورود سامانه جدید بارشی به استان خبر داد.
کد خبر: ۱۱۵۶۷۶۳
| |
19881 بازدید
سامانه بارشی وارد خوزستان می‌شود

به گزارش تابناک؛ محمد سبزه زاری در گفت‌وگو با مهر بیان کرد: طبق نقشه‌های هواشناسی تا اواسط وقت امروز همچنان پدیده غالب در اغلب نقاط استان خوزستان مه یا مه رقیق خواهد بود.

وی افزود: همچنین تا اواسط وقت فردا سامانه بارشی سبب رگبار و رعد و برق، وزش بادهای متوسط گاهی تندبادهای لحظه‌ای به ویژه در مناطق جنوبی، جنوب شرقی، شمال شرقی و شرقی خوزستان و همچنین احتمال ریزش تگرگ در مناطق مستعد و بارش برف در ارتفاعات استان خواهد شد.

سبزه زاری ادامه داد: بارش در بقیه مناطق استان به صورت نقطه‌ای و پراکنده پیش بینی می‌شود. تا اواخر روز پنجشنبه شمال خلیج فارس مواج است.

وی بیان کرد: همچنین از فردا وقوع پدیده مه یا مه رقیق به ویژه در مناطق مرکزی و غربی و شمالی دور از انتظار نخواهد بود و از روز پنجشنبه در اغلب نقاط استان وقوع پدیده مه یا مه رقیق پیش بینی می‌شود.

سبزه زاری اظهار کرد: در شبانه روز گذشته دزفول با ۱۹.۸ و ایذه با ۳.۶ درجه سانتی‌گراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط در خوزستان گزارش شده‌اند و در همین مدت نیز حداکثر دمای اهواز به ۱۷.۹ و حداقل به ۱۰.۶ درجه سانتی‌گراد رسیده است.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار