میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

خمارلو سرپرست فدراسیون اسکواش شد

کد خبر: ۱۱۴۵۴۲۶
| |
7275 بازدید

با حکم وزیر ورزش و جوانان، محسن خمارلو به عنوان سرپرست فدراسیون اسکواش معرفی شد.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، حمید سجادی، وزیر ورزش و جوانان در حکمی محسن خمارلو را به عنوان سرپرست فدراسیون اسکواش معرفی کرد.

خمارلو پیش از این معاونت شرکت تجهیز و نگهداری اماکن ورزشی کشور را در کارنامه داشته است. وی که از نویسندگان قدیمی و پرسابقه رسانه‌های ورزشی کشور است، نایب رئیسی فدراسیون کاراته و دبیرکلی فدراسیون اتومبیلرانی و موتور سواری را نیز تجربه کرده است.

در حکم وزیر ورزش و جوانان آمده است:
"با استعانت از خداوند متعال و با عنایت به تعهد تجربه جنابعالی در امور مدیریتی به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست فدراسیون اسکواش منصوب می شوید. انتظار می رود ضمن انجام امور جاری فدراسیون در اسرع وقت نسبت به برگزاری مجمع انتخابی رئیس فدراسیون اقدام کنید.
توفیق روزافزون جنابعالی را از درگاه ایزد متعال خواستارم."

خمارلو سرپرست فدراسیون اسکواش شد

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت