داور ال‌کلاسیکو مشخص شد

کد خبر: ۱۱۴۴۹۵۰
| |
3637 بازدید

به نقل از اسپورت، کمیته داوران فدراسیون فوتبال اسپانیا، مسئولیت قضاوت بازی یکشنبه هفته آینده تیم‌های فوتبال رئال مادرید و بارسلونا در هفته نهم لالیگا را به خوسه ماریا سانچس مارتینس سپرد.

سانچس مارتینس 39 ساله پیش از این پنج بار ال‌کلاسیکو را سوت زده است که در آنها سه بار بارسلونا برنده بوده و دو بار رئال مادرید.

آخرین قضاوت سانچس مارتینس در ال‌کلاسیکو فصل گذشته بود که بارسلونا در نوکمپ با نتیجه 2 بر یک به رئال مادرید باخت و تنها گلش در این بازی توسط سرخیو آگوئرو به ثمر رسید.

تیم فوتبال بارسلونا , ال کلاسیکو ,

در همین حال خاویر هرناندس هرناندس نیز به‌عنوان کمک داور ویدئویی (VAR) انتخاب شده است.

ال‌کلاسیکو روز یکشنبه هفته آینده از ساعت 17:45 به وقت تهران در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو برگزار خواهد شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت
آخرین اخبار