میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

خطر از بیخ گوش سردار آزمون گذشت

کد خبر: ۱۱۴۳۷۴۷
| |
6280 بازدید

سردار آزمون، مهاجم ایرانی تیم بایرلورکوزن آلمان در جریان دیدار با پورتو در لیگ قهرمانان اروپا، در حالی که برای ورود به زمین در حال گرم کردن بود، دچار مصدومیت شد.

این بازیکن که از ناحیه عضله دوقلوی پا دچار کشیدگی شده روز گذشته MRI داد و تست های جدید پزشکان باشگاه آلمانی نشان می‌دهد آزمون نیاز به ۴ تا ۵ هفته استراحت دارد.

با این وضعیت مهاجم تیم ملی کشورمان پس از رفع دوره درمان خود مشکل خاصی برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر ندارد.

این در شرایطی است که تا زمان برگزاری اولین دیدار ایران در رقابت ها مقابل انگلیس در تاریخ ۲۹ آبان فقط ۴۵ روز زمان باقی مانده اما با بررسی‌های کادر پزشکی لورکوزن، مصدومیت آزمون تا آن زمان رفع خواهد شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات